facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eerste Bergensche Boekhandel

Eerste Bergensche Boekhandel

Info

Informatie over presentaties, exposities en overige evenementen.
Vragen en bestellingen graag per mail of telefonisch.

Adres: Oude Prinsweg 11, 1861 CS Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0725812481
Stad: Bergen
Route: Oude Prinsweg 11
Postcode: 1861 CS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boeken over Bergen NH, Huis Het Aafje Bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekhandel Thomas Boekhandel Thomas 131 meter Fijne service! De pincode van een boekenbon was onleesbaar bij het bestellen via Libr...
Recensies
Zoals een echte boekhandel moet zijn. Aandacht,kennis en bevlogenheid ten top! Hier binnen stappen is een culturele beleving en dat ook nog op de mooiste locatie van Bergen.
Geweldige boekhandel: groot assortiment, zeer kundig en persoonlijk advies! Mijn toppertje!
Kundige adviezen....plezierige sfeer.
Een heerlijke charmante onafhankelijke boekwinkel in hartje Bergen achter de kerk. Een mooie collectie boeken ook met aparte exemplaren die je niet zo snel bij de standaardboekhandels vindt. Zelf ga ik hier altijd even aan als we een paar dagen naar het strand gaan. Je komt er steeds weer met een stapeltje boeken en een big smile op je gezicht de deur uit. Geweldig!
Een plek waar iedere liefhebber van goede boeken zich thuis voelt. Je beseft als je daar bent dat de ruimte met daarin een fraaie collectie is gecreëerd door mensen met ruwweg dezelfde prioriteiten en op zijn minst vergelijkbare ervaringen als jij. Deze boekhandel beschikt niet over eindeloos veel vierkante meter, maar er is met liefdevolle aandacht ingekocht, zodat je als lezer de winkel verlaat met je aankoop èn met een zekere spijt - ach, wat een mooi boek was dat, of dat andere. Vooral lezers van poëzie en liefhebbers van beeldende kunst zijn gewaarschuwd.
Bijzonder assortiment, literatuur van kwaliteit, behulpzame mensen
Een boekwinkel zoals ik hem graag zie. Een mooie, sfeervolle authentieke winkel waar iedere centimeter benut wordt voor boeken. En waar je geholpen wordt door mensen die er verstand van hebben die hun best doen te vinden wat je zoekt. Ik kom nog al eens binnen met een soort raadsel, ik weet niet wie de schrijver is en de titel weet ik ook niet. En 9 van de 10 keer komen ze met het bedoelde boek aan! Knap vind ik dat.
Een echte boekhandel, vol goede boeken en vriendelijke uitbaters die uiteraard ook van boeken houden. Een essentiële winkel dus.
Er was een tijd dat ik hier bijna iedere dag met veel plezier kwam. Helaas kan dat nu niet meer wegens verhuizing, maar altijd als ik in Bergen ben maak ik tijd om weer even langs te komen.
Een heerlijke boekhandel. Je snuffelt door de smalle gangen en vindt de mooiste pareltjes. Zoek je iets over een speciaal onderwerp dan helpen ze je met overgave en bijzonder veel kennis. Hebben ze het niet in huis, dan bestellen ze het voor je. Ga langs als je in de buurt bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid