facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eerlijk Waar

Eerlijk Waar

Info

verkoop van fair trade en eerlijke producten door vrijwilligers. De opbrengst gaat naar een ieder jaar wisselende goede doelen.

Geschiedenis

De fair tradewinkel "Derde Wereld" is in 1976 begonnen als een informatiecentrum om belangstellenden te informeren over Nederlandse hulp voor ontwikkelingslanden. Deze stichting is later uitgegroeid tot een wereldwinkel waar producten verkocht worden die verkregen zijn van fair trade importeurs die volgens de principes van "eerlijke handel" werken.

De producenten worden geselecteerd op behoorlijke arbeidsomstandigheden, gelijke behandeling van vrouwen en mannen en aandacht voor het milieu. De producenten ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten, steun bij het ontwikkelen ervan en hulp bij uitbreiding van hun markt.
De inkomsten van de winkel gaan direct naar een project wat jaarlijks gekozen wordt.

Zowel de organisatie als de winkel wordt geheel belangeloos door vrijwilligers gerund.

Adres: Rijkesluisstraat 5a, 5688 EC Oirschot
Telefoonnummer: 0620690596
Stad: Oirschot
Route: Rijkesluisstraat 5a
Postcode: 5688 EC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid