facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eerde International Boarding School

Eerde International Boarding School

Info

Welcome to Eerde International Boarding School. Learn, live and develop.

Geschiedenis

Founded in 1934, the International School Eerde is the only International Boarding School in the Netherlands. The school offers numerous programmes tailored to the individual needs of each student, including children with learning difficulties and dyslexia, as well as highly gifted children. Eerde carefully monitors the personal, academic, athletic and creative development of each individual student ages 4 to 19.

Eerde accepts students on the Dutch primary school level, VMBO, HAVO and VWO levels. The school offers the internationally recognised diploma courses Cambridge Primary, Cambridge CS1, Cambridge CS2 (IGCSE), International Baccalaureate (IB) and comprises both a day school and international boarding school.

Classes are small; the 135 students receive individual supervision from 25 teachers. This means that the students can attend the programme that suits them best.

International School Eerde is housed in a magnificent castle built in 1715, located in the woods near Ommen. The place might look centuries old but has a contemporary policy. For example, every student has his own laptop with wireless access to on-line planning, thereby allowing him to view his tasks and assignments at any time. The on-line monitoring system also allows parents to keep close track of their children's achievements.

Feel free to look around this website, familiarise yourself with the many facilities the International School Eerde offers and share our enthusiasm.

Onze taak

Learn, Live and Develop. At Eerde we inspire students to develop to their full potential in academics, athletics, art, and ethics. Through inquiry-based and experiential learning within an international community, students acquire the skills they need to make a difference.

Producten

IPC
IMYC
Cambridge CS2 (IGCSE)
International Baccalaureate (IBDP)



"Eerde is the only international boarding school in the Netherlands to offer day school, flexible boarding and full boarding facilities. Located on a tranquil country estate only two hours from central Amsterdam, Eerde offers a safe and healthy environment for your child to focus on study, outdoor activities and having fun with schoolfriends.The school is consciously small-scale to ensure individual attention for all children.In line with our school philosophy, the team is international and intercultural."
Adres: Kasteellaan 1, 7731PJ Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 310529451452
ln.sbiedree@ofni
Stad: Ommen
Route: Kasteellaan 1
Postcode: 7731PJ



op zoek naar gerelateerd: internationale school eerde kosten, kostschool eerde kosten, internationale school eerde doodziek, internationale school eerde telegraaf, internationale school eerde vacature, eerde school, international school eerde review, international school eerde fees
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OBS Nieuwebrug OBS Nieuwebrug 2 km Geweldige kleine school waar nog daadwerkelijk aandacht voor het individuele kind is....
RKBS Sint Bernardus RKBS Sint Bernardus 5 km Is leuk en gezellig en arddidg
CBS De Kardoen CBS De Kardoen 5 km Echt een hele goede school als je naar ommen verhuist of omstreken deze school is zek...
CBS Het Koloriet CBS Het Koloriet 5 km CBS Het Koloriet is een basisschool in de wijk de Dante in Ommen die onderdeel is van...
Vechtdal College Ommen Vechtdal College Ommen 5 km Goede school, betrokken docenten. Vanavond een Corona-proof en fantastisch georganis...
Recensies
Ik was een studente bij Eerde in 83-84. Ik heb een leuke herinnering van vriendinnen en jongens. Ook van de school zelf en omgeving.
Ik heb het hier zo naar mijn zin gehad! Ik had het geluk in een leuke en slimme klas te zitten. Ik had veel troost tijdens de les hier. Ik nam ook herinneringen om de ruimte die ik kreeg te laten zien, het comfort dat ik kreeg. Elke leerling krijgt hier zijn eigen Macbook. De school is vrij modern. En de internationale partijen zijn interessant!
Internationale School Eerde is een complete teleurstelling. Het personeel, vooral de pensionouders, ontbreekt aan kwaliteit en professionaliteit. Voor de hoge collegegeldkosten zijn de faciliteiten ondermaats en ontoereikend. Bespaar je geld en investeer in een betere onderwijs- en levenservaring voor je kinderen op een andere school.
Bewerken voor de ene persoon die zegt dat er geen faciliteiten zijn. Ze hebben een fitnessruimte en bieden naschoolse activiteiten zoals koken, schaken, voetbal, basketbal, duiken enz. Mijn kinderen hebben zich bijna elke dag aangemeld voor een activiteit en de sportschool, er is een skireis, een zomervakantie en verschillende andere weekenden. Absoluut superschool!! Eerst ging mijn oudste en daarna mijn jongste naar deze school. Er was gewoon geen goed IB-programma voor hem om terug te keren naar Nederland. De meeste IB-scholen hebben niets anders dan IB, wat betekent dat ze niet eens een middelbare schooldiploma hebben. Eerde biedt het IGSE-diploma aan. Beide kinderen waren erg ongelukkig op hun voormalige school in Nederland, mijn oudste bloeide hier op. Deze school geeft die extra aandacht die hij nodig had, en ze gaven hem het verlangen om te studeren en meer te doen. Mijn jongste had emotionele problemen en nee, ze zijn niet specifiek toegerust, maar ze bieden wel psychiaterdiensten aan in Ommen en zullen studenten meenemen en ze zoveel mogelijk ondersteunen. Ik ben zo blij dat ik deze school heb gevonden en enorm dankbaar. Mijn oudste gaat binnenkort naar de universiteit en krijgt meteen tienen voor zijn wetenschappen. Ze zijn klein maar bieden nog steeds buitenschoolse activiteiten skateboarden, schaken, muziek enz. ! Bedankt
Ik heb een verschrikkelijke ervaring gehad op Internationale School Eerde. De kosten van het collegegeld zijn exorbitant, vooral gezien de slechte kwaliteit van het onderwijs en het voedsel dat wordt aangeboden. Ik zou deze school niet aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede educatieve ervaring.
Mijn ervaring als moeder van Eerde International School is dat de school functioneert als een schoolgemeenschap waar morele waarden heersen. Het personeel, de internaatouders en de leerkrachten doen er alles aan om de leerlingen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik heb de school altijd haar uiterste best zien doen om elk lid van de schoolgemeenschap te ondersteunen, en studenten krijgen ongeëvenaarde zorg in een veilige, ondersteunende en diverse leeromgeving. Een van de meest waardevolle voordelen van Eerde International School is het voorbereiden van de studenten op de toekomst. Mijn dochter en alle andere studenten kregen altijd een evenwichtig, kwalitatief hoogstaand academisch en buitenschools programma. Als je op zoek bent naar een uitstekend internaat dat het IB-curriculum aanbiedt, dan is er maar één naam: Eerde International School!
De beste school die we ons kunnen voorstellen voor onze drie kinderen. Onze kids zitten nu al in het 4e jaar hier in Eerde. Na ervaring te hebben gehad met 4 internationale scholen kunnen we zeggen dat Eerde echt bijzonder is. Uitstekende leraren en uitstekend management maken ons leven als ouders heel eenvoudig. De school is altijd op de hoogte van de behoefte van de kinderen. Ik kan de negatieve opmerkingen niet begrijpen.
Als een student psychische problemen heeft, is wat ze eerst doen niet om de student te helpen, maar om alle verantwoordelijkheden weg te nemen en de student uit het internaat te schoppen. De meeste leraren waren echter goed en zorgden voor de studenten, het probleem was de leider van de school.
Was kindstudent in Eerde in 1966-7. Prachtige boslandschappen, paden en paden om te verkennen.
Nam mijn jongen van de openbare school naar het kasteel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid