facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eenautoimporteren.nl

Eenautoimporteren.nl

Info

Zoekt u een auto voor de beste prijs? Afkomstig van een officiële Duitse merkdealer? Eenautoimporteren.nl regelt het voor u.
www.eenautoimporteren.nl



"Veilig en snel uw droomauto importeren tegen de laagste BPM?Wij hebben de jarenlange ervaring om alle risico’s uit handen te nemen. Alle risico’s en financiële gevolgen dekken wij van te voren in voor een vast fee."
Adres: Koperhoek 4A, 3162 LA Rhoon
Telefoonnummer: +31610770700
Stad: Rhoon
Route: Koperhoek 4A
Postcode: 3162 LA



op zoek naar gerelateerd: Autoimport NL, Toyota importeren uit Duitsland, Auto importeren Duitsland Limburg, Beste auto import bedrijf, Auto import Losser, Import auto's, Mercedes invoeren uit Duitsland, Hulp bij auto importeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Checkuwofferte.nl Checkuwofferte.nl 143 meter Wij shoppen met uw auto offerte bij alle merkdealers in NL Wij checken of dat de inru...
De Goeij Cars & Classics De Goeij Cars & Classics 2 km De Goeij Classic Cars & Bikes
Motorhuis Rhoon Motorhuis Rhoon 3 km Realexts bedrijf
Palsgraaf BV Palsgraaf BV 4 km Goede ontvangst en prettige manier van onderhandelen. Auto wordt onder goede Bovag ga...
Recensies
Het contact tot nu toe heel goed. Na afname auto review omhoog gezet. Ondanks klein misverstand dit zonder enig probleem rechtgezet. Tijdens afname van auto is EenAutoImporteren zeer behulpzaam in de uitleg van de functies van de nieuwe bolide
Het was de eerste keer dat ik via een auto importeren, op deze manier een auto heb gekocht. Vanaf het begin, een auto uitzoeken tot de aflevering goed begeleid. Dit resulteerde in de aflevering van een fraaie Renault Captur. Misschien een klein minpuntje, dat er maar 1 telefoonnummer beschikbaar is voor de gehele zaak om informatie te vragen over de stand van zaken. Daardoor zijn betrokkenen wel eens moeilijk bereikbaar. Verder niets anders dan lof!
Door omstandigheden is er iets misgelopen in de communicatie, heb elders wagen gekocht. Na contact te hebben gehad is er van het bedrijf uit besloten om mijn auto weer spik en span in orde te maken dmv een grondige wasbeurt. Ondanks dat ik er niet geslaagd ben voor een auto, is deze service prima.
Zelden, zeg maar nooit eigenlijk, me zo belazerd gevoeld. Na leuk contact aan Koolaard de opdracht gegeven om een auto te importeren, op voorwaarde dat de auto zou deugen. Als de auto niet zou deugen, dan zou ik de gemaakte kosten vergoeden. Auto zou in orde zijn, en werd dus geimporteerd. Na minder dan een jaar bleek de voortrein volledig te zijn doorgerot, terwijl de auto altijd binnen "slaapt", wat mij bijna het leven heeft gekost omdat de auto op de snelweg door zijn voorpoten heen zakte tijdens het rijden, en daarmee de remkabels doorkliefde, waardoor de auto niet meer kon remmen. Met een snelheid van 120 km/h. Volgens de ANWB had deze auto nooit mogen worden goedgekeurd. Opgelost door Koolaard, wel tegen flinke betaling. 2 maanden later blijkt na de APK de chassisbalk doorgerot. Voor vakkennis moet je hier NIET zijn. Als je belazerd wilt worden, is dit een prima adres. Reactie op reactie: belangeloos hersteld is niet waar, daarvoor heb ik een dikke rekening gehad en betaald van enige coulance was geen enkele sprake, ik wil de factuur met alle liefde publiceren. Nog geen twee maanden later bleek dat de chassisbalk volledig was doorgerot, iets wat iemand die de hele voortrein dichtlast toch zou moeten zien en waarmee ik wederom de weg op werd gestuurd. Wederom 1.250 euro kosten. Wat overblijft is waar eenautoimporteren steeds aan voorbij lijkt te gaan, gezien de reactie, een volledig doorgerotte auto, die mij het leven had kunnen kosten vanwege de doorgeklapte remleidingen doordat de auto op de snelweg door zijn voortrein heenzakte, die nooit geimporteerd had mogen worden als eenautoimporteren de beloofde vakkennis had gebruikt bij het inspecteren van de auto, toen deze nog niet geimporteerd was. De opdracht was toch echt: "alleen als de auto het waard is en goed is, zo niet, dan betaal ik met plezier alle gemaakte kosten, ook zonder auto dus." Waarvan akte: auto bleek volledig doorgerot. Het feit dat ik me niet nog een keer tot eenautoimporteren.nl Koolaard auto's heb gewend, dat ik het vertrouwen volledig kwijt was.
Super geholpen en voor een top prijs mijn auto uit Duitsland gehaald. Contact verliep heel snel en voor ik het wist stond mijn auto al klaar op NL kenteken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid