facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Een Mooie Bevalling

Een Mooie Bevalling

Info

Doula Iris van Meer staat voor je klaar om jou en je (toekomstige) gezin te ondersteunen in de prachtige reis van zwangerschap, geboorte en kraamtijd, om ervoor te zorgen dat je terugkijkt op Een Mooie Bevalling.



"Doula Iris begeleid met liefde en zorg zwangeren en hun eventuele partners in de voorbereiding op de bevalling, staat ze tijdens de bevalling bij en is een luisterend oor in de indrukwekkende tijd van het verwelkomen van een kindje. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking."
Adres:
Telefoonnummer: +31611205531
Stad: Culemborg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HypnoBirthing Culemborg HypnoBirthing Culemborg 267 meter Met vertrouwen samen voorbereiden op de geboorte.
FysiovdBerge FysiovdBerge 810 meter Fijne praktijk met hele aardige eigenaren en fysiotherapeuten. Kan ook bijna altijd s...
Verloskundige praktijk 'De Ronding' Verloskundige praktijk 'De Ronding' 1 km Praktijk voor verloskundige zorg in Culemborg en omgeving.
Recensies
Iris is een hele lieve, fijne doula waarbij de wensen van de moeder en vader centraal staan. Ze neemt de tijd om goed uit te leggen wat haar rol is, en hoe ze je kan bijstaan tijdens de bevalling. In Nederland heb je vaak geen vaste verloskundige en dan is het heel fijn dat Iris er is om beter te leren kennen zodat ze weet wat je écht nodig hebt tijdens de bevalling. Bij ons is ze pas wat later in de zwangerschap betrokken geraakt omdat we de een-op-een zorg misten van de verloskundige, we zouden nooit meer zonder willen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid