facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Een Baan Kiezen

Een Baan Kiezen

Info

Loopbaanbegeleiding, outplacement, beroepskeuze



"Met kennis van de arbeidsmarkt en mijn kritische blik help ik jou op weg naar een nieuwe baan!"
Adres: Jo Bauerlaan, 11, 2642CC Pijnacker
Telefoonnummer: +31640157825
Stad: Pijnacker
Route: Jo Bauerlaan, 11
Postcode: 2642CC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kracht-Vol Kracht-Vol 428 meter Praktijk voor Integrale therapie en N.E.I. (kinder) coaching van Loes Duijvestijn
Puur Beweging in omgang met mens en paard Puur Beweging in omgang met mens en paard 568 meter Puur Beweging in omgang met mens en paard. Voor iedereen die meer wil halen uit de r...
Verloskundig centrum Verde Verloskundig centrum Verde 1 km Wat een goede praktijk. Ik heb me bij iedere verloskundige alhier werkzaam ontzettend...
Balance your World Balance your World 1 km Ik ben 5x bij Lineke geweest Holistic Journey. Het waren alle 5 de keren hele fijne e...
Studio Q&A: Mindfulness Training & Coaching Pijnacker Studio Q&A: Mindfulness Training & Coaching ... 1 km Mindfulness Training & Coaching in Pijnacker
Recensies
Annemarie is een lieve, professionele en empathische vrouw. Ze heeft me goed geholpen om al mijn positieve kwaliteiten naar boven te halen en nieuwe uitdagingen op te pakken. Ze is ook een heel praktische vrouw, ze heeft mijn ongelooflijk goed geholpen om mijn CV en mijn LinkedIn profiel er professioneel uit te laten zien. Ondanks dat mijn traject al maanden voorbij was, is ze nog steeds geïnteresseerd op de vooruitgang die ik geboekt heb.
Een paar jaar terug heb ik wat sessies bij Annemarie afgenomen omdat ik géén idee had wat ik wilde met mijn leven. Deze sessies hebben mij erg geholpen met het vinden van mijn passie. Ik zeg niet dat ik na deze sessies gelijk wist wat ik wilde, maar ik had wel een veel beter beeld en het was een mooie opzet voor het opstarten van mijn eigen bedrijf. Bedankt Annemarie!
De loopbaantraject met Annemarie heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Ze maakt gebruik van gevarieerde oefeningen en analyses, gerichte huiswerkopdrachten en stelt de juiste vragen. Hierdoor kreeg ik voor mijzelf een nog duidelijker inzicht in mijn drijfveren, kwaliteiten, energievreters en wat ik echt belangrijk vind als persoon binnen mijn loopbaan. Door deze rijke inzichten die ik heb opgedaan en handvatten die ik van haar kreeg aangereikt, weet ik wat ik moet doen en is mijn zelfvertrouwen gegroeid om verdere stappen te ondernemen binnen mijn loopbaan.
Ik heb een loonbaan traject met Annemarie net afgerond en heb mijn doel 100% bereikt: mijn opties verfijnen veel trajecten stonden voor mij open zodat ik gerichter kon solliciteren. Annemarie is ook flexiebel geweest. Ik wilde geen uitgebreid, lang traject, en dat heeft ze voor mij op-maat kunnen regelen. Annemarie is effectief, gestructureerd en duidelijk, waardoor er geen frustrerende inefficiencies onstonden, zoals dat vaak gebeurt. Ik wist gewoon wat de opdracht was. Als persoon is ze open en aangenaam. Annemarie luistert zonder te beoordelen, maar geeft feedback eerlijk toe. Dat is heel fijn als je jouw sterkte en zwaktes voor iemand blootstelt. Uit dit traject weet ik precies in welke sector/functie ik me wil specialiseren eigenlijk een verlenging van mijn gebied van expertise, en hoe ik dit doel kan bereiken.
Ik kijk zeer positief terug op het traject wat ik bij Annemarie heb gevolgd. Ik heb geleerd wat wel en niet bij me past, welke kwaliteiten en talenten ik bezit en vooral waar ik energie van krijg. Annemarie geeft zinvolle huiswerkopdrachten mee, vraagt door en motiveert je om écht op zoek te gaan naar wat goed bij je past en daar ook voor te gaan. Ik raad het traject zeker aan!
De loopbaancoaching door Annemarie was een ontzettend leerzaam en vooral ook leuk traject. De uitgebreide proefsessie is een prettige manier om kennis met haar en haar aanpak te maken. Tijdens de gesprekken daarna laat Annemarie je op een praktische en open manier nadenken over je leven, je werk en jezelf als persoon. Op basis van zeer gevarieerde oefeningen en de juiste vragen krijg je inzicht in je drijfveren, je energievreters en wat je echt belangrijk vindt. Dankzij de coaching van Annemarie heb ik uiteindelijk de sprong durven wagen naar zelfstandig ondernemerschap, een stap die ik zonder het inzicht van de coaching nooit had durven nemen!
Annemarie is heel toegankelijk en prettig in de omgang. Het traject wordt vooraf goed en duidelijk uitgelegd en daarna in heldere stappen opgebouwd. Op de juiste momenten pakt Annemarie door en geeft je net dat zetje wat je nodig hebt. Het traject heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd en mij bewust gemaakt van mijn vaardigheden en talenten. Dat geeft veel vertrouwen om de markt weer te verkennen en nieuwe stappen te zetten.
Annemarie is een hele fijne coach om mee samen te werken. Zij heeft mij enorm gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan en te onderzoeken wat voor mij belangrijk is in zowel mijn werk als privé leven. Het loopbaan traject van Een baan kiezen, bestaat uit duidelijke stappen die alle aspecten belicht die nodig zijn om een goede keuze te maken voor een nieuwe baan of stap in mijn carrière. Ik kan Annemarie echt aanbevelen!
Dankzij de persoonlijke benadering van Annemarie, haar heldere analyse en kritische vraagstellingen ben ik er achter gekomen waar mijn volgende stappen in mijn loopbaan zou kunnen vinden. Echt een aanrader voor je als jij op zoek bent naar jouw carrière pad. Dank Annemarie!
Annemarie heeft mij tijdens het traject erg goed geholpen. Ze stelt de juiste vragen waardoor ik er nu achter ben waar mijn interesses liggen. Door de goede tips en adviezen kan ik weer vol goede moed verder. Nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid