facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eemers Orthopedische Schoentechniek

Eemers Orthopedische Schoentechniek
"Wij zijn enerzijds een klein bedrijf wat ambachtelijk werkt: onze schoenen, steunzolen en andere producten worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Wij vinden persoonlijk contact met u als cliënt belangrijk; u wordt altijd door dezelfde persoon begeleidt door het hele proces van het aanmeten tot het afleveren van orthopedische schoenen. We vervaardigen ook steunzolen van hoogwaardige kwaliteit met behulp van een gipsafdruk. Hiermee boeken we zeer goede resultaten.Anderzijds vinden wij belangrijk dat uw schoenen ook modieus zijn; u moet het prettig vinden om de schoenen te dragen. Omdat ze uw klacht verminderen of oplossen, en omdat de schoenen er mooi uitzien."
Adres: Steiger 21 , Malden 6581 KZ, NL
Telefoonnummer: 024 641 8165
Stad: Malden
Route: Steiger 21
Postcode: 6581 KZ


Recensies
Na ruim een jaar lopen op Eemers orthopedische schoenen ben zeer tevreden. Goed passende schoenen met meer comfort als bij eerdere schoenmaker.De pijn in mijn voeten is zeker 50 procent minder en ik kan veel beter lopen.De schoenen blijven natuurlijk minder elegant maar zijn super mooi gemaakt. Ik draag zelfs weer rokken en jurken.Ik verheug me op het aanmeten van mijn derde paar "echte Eemers"morgen al. Bedankt! Nelleke Walraven.
Doen je benen of voeten raar, Ga dan naar Eemers de zolen tovenaar!! Dankzij de zolen van Eemers loop ik pijnvrij en heb ik geen last van mijn etalage been. Zowel in mijn wandel als mijn werkschoenen heb ik aangepaste zolen. Voor mij zijn het wonderzolen en zou ik niet meer zonder kunnen. Gerard bedankt!!
Super blij met mijn met zorg gemaakte schoenen,ze nemen de tijd voor je, vriendelijk,en niks is hun teveel,nooit lang wachten als er iets is,het lopen gaat een stuk beter,het is voor mij echt een verrijking,bedankt voor de superdeskundige hulp.
Fijne orthopedisch schoenmaker die naar je luistert en mooie schoenen maakt en binnengehaald anderhalve week klaar. Super service en fijne mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid