facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EEF Makelaars

EEF Makelaars

Info

EEF Makelaars:
- verkoopt jouw woning;
- koopt jouw nieuwe woning;
- taxeert jouw woning.

Geschiedenis

Een woning verkopen of kopen is één van de grootste stappen in een mensenleven. De meeste mensen verhuizen maar een paar keer in hun leven en daarom is juist belangrijk om hier met veel zorg mee om te gaan en de juiste beslissingen te nemen. EEF Makelaars helpt jou zorgeloos deze grote stap te nemen.

Dit doet EEF op een no-nonsense manier. EEF staat voor eerlijkheid in al haar handelen. EEF is niet van de ‘gladde praatjes’. Zoals klanten over EEF zeggen: “We weten precies waar we aan toe zijn”. EEF gaat verder dan alleen het bord in de tuin, de vermelding op Funda en de onderhandelingen . EEF gaat pro-actief op zoek en houdt gedurende het gehele proces contact met de klant. De hoge klanttevredenheid bevestigt dit!



"NVM makelaarskantoor te Boxmeer, Regio Land van Cuijk.VERKOPEN - AANKOPEN - TAXATIESEen woning kopen of verkopen is één van de grootste stappen in een mensenleven. EEF Makelaars helpt jou zorgeloos deze grote stap te nemen. Sterker nog, we doen niets liever!"
Adres: Burgemeester Verkuijlstraat 49, 5831EJ Boxmeer
Telefoonnummer: 0630555022
Stad: Boxmeer
Route: Burgemeester Verkuijlstraat 49
Postcode: 5831EJ



op zoek naar gerelateerd: Stille verkoop Boxmeer, MVS makelaardij, Makelaar Boxmeer huren, Facebook EEF, Makelaars Land van Cuijk, Wilhelminastraat 18 Boxmeer, Funda klaproos Boxmeer, Levensloopbestendige woning Boxmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij Nooijen Makelaardij Nooijen 338 meter Uw wens is ons uitgangspunt!
Houses of Spain Houses of Spain 717 meter Een (tweede)huis kopen in Spanje? En dit wil u in vertrouwen doen? Laat het ons weten...
Recensies
Fijn makelaarskantoor om mee te werken. We hebben met ze te maken gehad als kopers en als verkopers en beide zijn ons zeer prettig bevallen. Korte duidelijke lijnen, meedenken, fijn in contact. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een makelaar.
zeer deskundig! Fijne, betrokken makelaar. Snel antwoord, geruststellend in deze overspannen markt. Altijd rustig gebleven en erg betrokken! Bijzonder fijne makelaar. kennen de markt, weten waar ze het over hebben, maar vooral de persoonlijke benadering heb ik als bijzonder prettig ervaren. Zeker een aanrader voor iedere verkoper!
Zeer goede ervaring met EEF Makelaars gehad. Samenwerking met Evelien en haar collega's was erg prettig. Ze nemen de tijd voor je en er wordt goed geluisterd. Je krijgt niet het gevoel dat je klant nummer zoveel bent. Het gevoel wat je bij een verkopende makelaar hebt is heel belangrijk, gezien ze ook de bezichtigingen doen. Dat zat hier gelukkig helemaal goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de verkoop van mijn woning en de communicatie verliep gemakkelijk en ongedwongen. Ook gewoon via WhatsApp en eventueel ook buiten werktijden als dat nodig was. De woningpresentatie was trouwens ook top!
EEF heeft ons huis verkocht en meegeholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Wij zijn zeer tevreden. Evelien is een lieve en vooral kundige vlotte meid. Ze weet wat ze doet en waar ze over praat. We konden ten alle tijden terecht met vragen! Absoluut een aanrader.
Het contact was goed,! Elke stap die genomen is, is netjes in overleg gegaan. Evelien heeft de verkoop verder helemaal perfect begeleid voor ons. Zeer prettige samenwerking. Bij deze beveel ik Eef makelaars ook voor iedereen aan. Een vlotte jonge dame die weet waar ze over praat.
Een team van mensen met een frisse kijk op de huizenmarkt. Korte en duidelijke communicatielijnen zorgen voor een soepel en vlot lopend contact. De pro-actieve houding zorgt voor succesvol resultaat.
Een zeer prettige en fijne samenwerking met EEF makelaars gehad. Een aanrader voor ieder die zijn of haar huis wilt kopen/verkopen.
Zeer tevreden. Professioneel, vriendelijk, snel reagerend etc.
Zeer prettige samenwerking gehad. Bedankt Eef, succes in de toekomst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid