facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edwin Verhoef Photography

Edwin Verhoef Photography

Info

Edwin Verhoef is an international fine-art wedding photographer

Geschiedenis

Sinds 2005 ben ik full-time werkzaam als fotograaf voor bruiloften in Limburg, maar ook in de rest van Nederland. Zo fotografeer ik regelmatig in Brabant, Utrecht, Noord- en Zuid Holland, maar ook ben ik vaak in het buitenland te vinden. Afgelopen jaren fotografeerde ik bruiloften in België en Duitsland, op Curacao, Aruba, Ibiza en Formentera.

Honderden trouwende koppels vertrouwden mij de afgelopen jaren de fotografie van hun mooiste dag toe en hierdoor mag ik mezelf een van de meest ervaren bruidsfotografen van Limburg noemen.

Ik leg jullie trouwdag op journalistieke wijze vast. Spontaniteit staat altijd voorop. De mooiste momenten kun je niet bedenken, die ontstaan vanzelf. Lees hier meer over Edwin Verhoef Photography.

Na eerst lange tijd internationaal onder de naam Edwin Verhoef Photography te hebben gewerkt en in Limburg onder de naam Studio Twinkel, merk ik dat steeds meer bruidsparen mij zoeken op mijn eigen naam. Vandaar dat nu ook de Studio Twinkel site naar Edwin Verhoef Photography is omgedoopt.



"Edwin Verhoef is een Nederlandse bruidsfotograaf uit Limburg die jaarlijks tientallen bruiloften fotografeert op Ibiza. Daarnaast is hij in heel Nederland te boeken voor het fotograferen van huwelijken."
Adres:
Telefoonnummer: 0455752691
Stad: Voerendaal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roger Coenders Fotografie Roger Coenders Fotografie 448 meter Voor al uw fotografie van evenementen, bruiloft, portret, gezins portret, produkt en ...
Alicia Post Photography Alicia Post Photography 1 km Allround lifestyle Fotograaf
Christiaan Knevel Fotografie Christiaan Knevel Fotografie 3 km De fijnste fotoclub van Zuid-Limburg!
Recensies
Grandioze plaats en omgeving Hier hebben we mijn dochters bruiloft gevierd.was helemaal af. Alles.
Linda & Edwin hebben samen ons huwelijk vastgelegd! Perfect, iets anders kunnen wij er niet over zeggen. Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid