facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EDWIN Hypotheken

EDWIN Hypotheken

Info

Bent u van plan om een huis te kopen? Wilt u geld besparen? Gaat u uw woning verduurzamen? Samenwonen of relatiebreuk? EDWIN staat u graag bij met advies.



"Een eerste huis kopen? Verhuisplannen? Hypotheek oversluiten? Geld besparen met rentemiddeling? Duurzaam wonen? Samenwonen of scheiden? Ik help u graag met de hypotheek!"
Adres: Bronbeeklaan 52, 6824PH Arnhem
Telefoonnummer: +31640436578
Stad: Arnhem
Route: Bronbeeklaan 52
Postcode: 6824PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken GABA Makelaardij, Verzekeringen & Hypotheken 2 km Welkom bij GABA, hét regionale adres in Arnhem, de Liemers en wijde omgeving voor Ver...
De Hypotheekshop De Hypotheekshop 2 km De Hypotheekshop en Hendriks Makelaardij samen thuis aan de Beethovenlaan in Arnhem
Zigt Makelaars & Hypotheekadvies in Arnhem en omstreken Zigt Makelaars & Hypotheekadvies in Arnhem e... 7 km Wij hebben bij Zigt zowel de makelaars- als hypotheekadviesdiensten gebruikt bij de a...
Hoekjan financieel advies Hoekjan financieel advies 9 km Prima geholpen door Jos bij het regelen en het adviseren van onze nieuwe hypotheek en...
Recensies
Super tevreden over de adviezen van Edwin rondom het oversluiten van onze hypotheek. Toegankelijk, heldere uitleg, altijd bereikbaar. Zijn aanpak en wijze van adviseren is sterk klantgericht en geeft veel vertrouwen!
Edwin heeft ons geweldig geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Hij gaf altijd snelle en vriendelijke reacties, hoeveel vragen we ook hadden. Ook was hij goedkoper dan een andere financieel adviseur. Ik kan Edwin van harte aanbevelen.
Via vrienden zijn wij voor onze eerste hypotheek terecht gekomen bij Edwin. Edwin heeft een fijn verhaal en kan duidelijk uitleggen hoe hypotheken werken en wat er allemaal mee gemoeid is. Ook hoe de berekening gemaakt wordt van de hoogte van de hypotheek. Door middel van deze gegevens in zijn programma in te voeren, laat hij makkelijk en snel berekening zien van de hypotheek mogelijkheden en adviseerd naar de wensen die we hebben. Wat ik persoonlijk mooi vind aan de dienst verlening van Edwin; is dat hij alles zo snel mogelijk van A naar B weet te brengen. Als hij iets ontvangt, krijg je het direct doorgestuurd met informatie wat ik/wij moeten doen of aanleveren. Edwin, bedankt voor de goede zorgen!
Ontzettend fijn geholpen door Edwin. Vanaf het eerste gesprek een prettig gevoel en dacht goed met onze situatie mee. Daarna is het heel vlot gegaan en mede door Edwin hebben wij ons droomhuis in een rap tempo kunnen kopen. Edwin zet graag een stapje extra en is zeer meedenkend en maakt veel dingen mogelijk. Ook het naslagwerk pakt Edwin direct op en koppelt snel terug. Al met al een zeer goede ervaring met deze hypotheekadviseur!
Edwin is zeer vriendelijk en legt alles rondom hypotheken goed uit! Hij werkt zeer snel en handelt alles vrijwel direct af. Met 2 weken was onze hypotheek rond! Telefonisch goed te bereiken en geen vraag is hem te gek. Hij denkt goed mee in je persoonlijke situatie. Edwin bedankt!
Zeer goed hypotheekadvies! Edwin heeft ons meerdere malen geholpen met hypotheekadvies. Van begin tot eind is hij enthousiast, meedenkend en pro-actief. Het is overduidelijk dat hij veel plezier heeft in zijn werk. Hij zet een stapje meer en daar hebben wij veel profijt van gehad!
Vanaf het eerste moment was er al een goed gevoel. Edwin is iemand die écht goed met jou mee gaat denken en zich kan verplaatsen in de situatie waarin jij zelf zit. Alles wordt erg goed, netjes en snel geregeld. Ook telkens een status update ontvangen. Nadat alles is geregeld en afgerond is, krijg je ook nog eens een map met daarin alle zaken m.b.t. de hypotheek. Echt een aanrader!
Edwin heeft ons fantastisch geholpen! Een kundige adviseur die weet wat hij doet en bij wie hij moet zijn. De ingewikkelde materie werd door zijn uitleg helder en met zijn opties zijn we er behoorlijk op voorruit gegaan. Het is leuk om een adviseur te hebben die zoveel plezier heeft in z'n vak en voor het voordeel gaat van de klant!
Edwin Steffers bekijkt bij het eerste advies wat jij wilt en wat het beste voor jou is. Toen hij alle gegevens had heeft hij zelf nog verder gekeken wat nog een betere deal kon zijn betreft rente en aanbiedingen van banken. Zijn deskundigheid gaf rust zodat ik het makkelijker uit handen kon geven. Ik zou er zo weer voor kiezen
Het is prettig werken met Edwin. Hij is makkelijk bereikbaar en antwoord altijd heel snel. Hij heeft verstand van zaken en geeft goede en waardevolle adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid