facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EduSkoel B.V.

Info

Kosten- en tijdbesparende software oplossingen voor gebruik in het Nederlands onderwijs.

Geschiedenis

EduSkoel is dé softwareleverancier voor het onderwijs. De tools van EduSkoel nemen decanen, docenten en mentoren vele taken uit handen, waardoor zij zich kunnen focussen op dat wat belangrijk is; de ontwikkeling van de leerling!

EduSkoel heeft verschillende tools, toegespitst op:
- Organiseren van Voorlichtingsavonden
- Organiseren van Ouderavonden
- LOB-portfolio
- Coördineren van Voorlichtingsaanvragen (voor mbo/hbo/wo)

Doordat wij een klein en dynamisch bedrijf zijn kunnen wij snel schakelen, waardoor de systemen goed aan te passen zijn aan uw wensen. Zo heeft u altijd een tool die perfect op uw situatie aansluit.

Neem contact met ons op en ervaar het zelf!
- [email protected]

Adres: Europalaan-Zuid 92, 6021 KH Budel
Stad: Budel
Route: Europalaan-Zuid 92
Postcode: 6021 KH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonanza software BTTS Bonanza software BTTS 69 km all-in-one oplossing voor het moderne reisburo, accommodatieverschaffer en reisorgani...
Stichting Classic Car Cranendonck en Omstreken Stichting Classic Car Cranendonck en Omstrek... 69 km Classic Car Cranendonck organiseert minimaal jaarlijks een oldtimer evenement in Cran...
Wejje gee 't? Wejje gee 't? 70 km Wejje gee 't? De 7e editie van de leukste quiz van Cranendonck wordt gespeeld op 14 m...
Beautiful Budel Beautiful Budel 72 km The VW Aircooled Evernt take place in the second weekend of September. All Volkswagen...
Recensies
Zeer slecht. Ingeschreven om 3 HBO voorlichtingen online bij te wonen. Bij de eerste lukte het inloggen niet meteen, daardoor te laat en geen toegang meer. Bij de tweede kwam de verbinding niet tot stand, omdat de voorlichters te laat waren stond in beeld De derde voorlichting wel kunnen zien en die wilden we later nogmaals terugkijken, maar dat is onmogelijk bij Eduskoel. Er wordt geen opname gemaakt. Met andere online voorlichtingen en conferenties nooit dit soort amateuristische ervaringen gehad. Per saldo heeft de leerling hier dus niets aan en Eduskoel ontvangt wel overheidsgeld voor een waardeloze "dienst". Scholen zoek een alternatief, dit bedrijf is zelfs deze ene ster niet waard.
Ik moest hiermee een online voorlichting geven. Het programma is niet stabiel. PowerPoint kan niet ingeladen worden en op de dag van de voorlichting lag de site er uit, waardoor de voorlichting niet door kon gaan. Zeer ontevreden.
Al meerdere jaren ben ik een uiterst tevreden gebruiker van Eduskoel. Het neemt je als decaan enorm veel werk uit handen. Gebruiksvriendelijk en praktisch in het gebruik. De OnlineTool kende groeiproblemen die opgelost zijn. Het is voor mij nu mogelijk om opleidingen uit Groningen en Maastricht in de voorlichtingen te krijgen, wat in een fysieke bijeenkomst simpelweg onmogelijk is. Je kunt Teams niet vergelijken met de Onlinetool. Ik stop met de OnlineTool ruim 2000 leerlingen en 135 opleidingen in vier voorlichtingsronden, waarbij 99% van de leerlingen alle keuzes krijgen. Probeer dat maar eens met Teams.
EduSkoel is een programma wat meestal storingen kent tijdens voorlichtingsavonden van VMBO-scholen. Storingen met inloggen, storingen met het delen van bestanden, of storingen m.b.t. geluid. Bovendien is het een programma met veel beperkingen. Als voorlichter kun je de deelnemers niet zien, niet horen, je kunt alleen contact leggen met de deelnemers middels een chat. Er zijn zeker in deze tijd veel programma's met betere functionaliteiten. Denk aan Teams. Helaas doe dit programma geen recht aan de leerlingen, decanen en mbo-scholen.
ik had een informatie avond over scholen/ universiteiten. de eerste presentatie ging oke wijzer van geworden. alleen een beetje gek dat het op het einde zo werd afgekapt dus hun hadden niks kunnen zeggen zoals doei of ik hoop dat je iets hebt geleerd. maar bij de 2de van fontys kwam niemand opdagen. kregen we bericht dat er aan gewerkt werd, toen hoorden we 2 stemmen van eduskoel en je hoorde hem letterlijk zeggen;"weer zo´n k*t m*ng**l die niet op komt dagen" ik vind het zeer slechte service.
Een voorlichtingsavond bijgewoond die door Eduskoel verzorgd was. De app was makkelijk te gebruiken en alles werkte zoals behoren. Fijne ervaring en een mooie voorlichting gehad, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid