facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Educatieboerderij Bouwfink

Educatieboerderij  Bouwfink

Info

Wij willen de mensen ons leven op de boerderij laten zien van dichtbij. Er is zoveel over te vertellen en te leren!!

Geschiedenis

Samen met mijn man heb ik een melkveebedrijf met 70 melkoeien en bijbehorend jongvee 40 stuks. We hebben een delaval melkrobot. Ik heb geen vaste taken op de boerderij, maar ik help mijn man waar nodig is.
We willen hier een educatieboerderij van maken, omdat we vinden dat er nog veel aan de "burgers" verteld kan worden en wij vinden ons bedrijf hier uitermate geschikt voor. Ook zijn we alle twee enthousiast en trots op ons bedrijf.


Als de kans zich voor doet dan proberen we ook altijd de brug te slaan. Zoals de spreekbuurt op school over de boerderij, dan overleggen we of we ook met een kalf langs mogen komen zodat er ook daad werkelijk een beleving plaats vind.

Als gezin vinden we het ook erg leuk om aan de "kalverkeuringen" mee te doen. Het is mooi om als gezin zo bezig te zijn met de kalveren om ze klaar te maken voor de keuring.

Wij willen onze boerderij als hulp middel gebruiken om burgers wat te laten zien en misschien zelfs wat te leren over de boerderij. En ook de mogelijkheid te geven om ook eens de vragen te stellen die er zijn.



Adres: Kronkelweg 43, 7776PL Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-29841492
Stad: Slagharen
Route: Kronkelweg 43
Postcode: 7776PL


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid