facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Educatieboerderij Bij Benning

Educatieboerderij Bij Benning

Geschiedenis

Hond Diego kwispelt je enthousiast tegemoet, pony Puck graast rustig in de wei en wie weet hebben de kippen net een kakelvers eitje gelegd ... Welkom bij Educatieboerderij Bij Benning!

Op ons moderne melkveebedrijf in Lheebroek hebben we ruim 350 melkkoeien en ongeveer 200 stuks jongvee.

Wij laten je graag zien hoe wij zorgen voor gezonde en tevreden koeien. In onze stal met schone boxen, volop daglicht en zelfs massageborstels, staan de koeien tevreden te herkauwen. De hele dag door hebben ze vers voer. We verbouwen zelf gras, maïs en voederbieten. Een deel van de koeien kan buiten een frisse neus halen. Twee keer per dag worden de koeien gemolken in een draaimelkstal.

We verzorgen rondleidingen voor de groepen 1 t/m 8 van de basisschool en zijn te boeken via: www.deboeropnoord.nl . Boerin Dorien maakt van het bezoek een echte belevenis. Help mee met het voeren van de kalfjes, speel in het stro en neem plaats in de trekker van boer Martin. Je bent van harte welkom voor een kijkje achter onze staldeuren!

Adres: Lheebroek 18A, 7991PL Dwingelo, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 06-12606369
Stad: Dwingelo
Route: Lheebroek 18A
Postcode: 7991PL



op zoek naar gerelateerd: Koeien boerderij bezoeken, Rondleiding boerderij Drenthe, Kijken op de boerderij Drenthe, Helpen op de boerderij Groningen
Recensies
Was een hele leuke ochtend samen met groep 8a van de scharmhof
Heel vriendelijk en behulpzaam ,En een goed gesprek gehad. Kindvriendelijk
Helaas dit bedrijf ken ik.niet op de foto kindvriendelijke koeien
Goede uitleg, echte aanrader voor scholen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid