facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edro parketvloeren & woonaccessoires

Edro parketvloeren & woonaccessoires

Info

Wij van Edro parket verkopen naast unieke vloeren ook super mooie woonaccessoires. Ook kunt u in onze webshop 24 uur van de dag super mooie items kopen!

Geschiedenis

EDRO Parket is gespecialiseerd in het leveren, leggen en schuren van houten vloeren. Ook bij ons in de collectie: laminaat en pvc vloeren. Voor onderhoud aan uw vloer kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Het schuren en behandelen van de vloer geschiedt uitsluitend door specialisten van EDRO Parket. Wij schuren uw houten vloer stofvrij.

Naast de mooiste vloeren verkopen wij ook in onze winkel of webshop de mooiste en hipste woonaccessoires.

En als extra service kunt u een offerte aanvragen of uw schuurvloer uitrekenen.

Graag zien wij u in onze showroom om u persoonlijk advies op maat te geven.



"Al meer dan 20 jaar vakmanschap en kwaliteit met het mooiste natuurproduct: hout. Edro Parket is in de loop der tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een uitstekende naam op het gebied van houten vloeren. Wij leggen en schuren vloeren in heel Overijssel en ver daarbuiten vinden. Uitstekende kwaliteit voor een gunstige prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hebben we voor elk wat wils op gebied van PVC en laminaat. Om zelf zwevend te leggen, met een perfecte click verbinding. Maar natuurlijk kunnen wij van Edro Parket dit ook geheel voor u verzorgen.In onze showroom te Zenderen verkopen wij ook een groot scala aan woondecoratie. Dus aarzel niet en kom gezellig winkelen bij Edro Parket en woonaccessoires, u bent van harte welkom!"
Adres: Hoofdstraat 41/A, 7625 PA Zenderen
Telefoonnummer: 074-2673509
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 41/A
Postcode: 7625 PA


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pergibiedmeer.nl Pergibiedmeer.nl 347 meter Superfijne online shop met een heleboel toffe spulletjes!! Heel goed advies van Ellis...
Recensies
Wij zijn super tevreden over de informatie in de winkel en bijzonder tevreden over de uitvoering. Onze houten vloer is vakkundig in de with wash gezet er ziet er weer gelikt uit. Complimenten voor het hele team en in het bijzonder voor Frank die knetterhard heeft gewerkt bij ons. Gr jos en monique Vennegoor
Goed en vriendelijk advies, vakmensen met jaren ervaring dat merk je direct.
Onze oude vloer moest ivm waterschade vervangen worden. Advies en uitvoering zijn uitstekend. We zijn zeer tevreden!!
Erg prettige communicatie en snelle service. Wij zijn super blij met onze geschuurde- en behandelde vloer!
Een super mooie winkel waar je heel erg goed geholpen wordt! Een ruim assortiment aan accessoires en heel veel keus in meubels etc. Ook wordt je goed geholpen bij het kiezen van een nieuwe vloer, of het laten behandelen van een houten vloer! Echt de moeite waard!
Super blij met onze geschuurde en behandelde vloer. En onze nieuwe pvc vloer in de keuken. Vriendelijke mensen in de winkel met goed advies. Onze vloer is als nieuw. De mannen hebben top werk afgeleverd. Wij raden edro parket zeker aan
Vandaag geweest voor een afspraak om onze massief eiken vloer te laten schuren, borstelen en oliën. Wat een fijne warme ontvangst krijg je hier als klant. Zeer prettig en uitermate deskundig! Naast een passend advies voor het oplappen van de vloer kregen we er gratis kleur en styling tips voor de muren van onze woning bij. Zeer deskundig en bovenal klantvriendelijk. Niet onbelangrijk het hele pakket voor een goede prijs bij deze vakmensen!
Super blij met de vakmensen van Edro Parket.Mijn vloer is geschuurd en gelakt is als nieuw.Goed van te voren geïnformeerd over de kleuren, kan iedereen deze vakmensen aanraden en daarbij is de prijs zeker niet te duur. BEDANKT.
Gelijk geweldig geholpen in onze zoektocht naar de juiste kleur en behandeling van onze vloer. De vloer is geweldig mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee. Ik kan Edro Pakket uit zenderen aan iedereen aanbevelen! Topbedrijf!
Je word goed geholpen door de vriendelijke mensen die er werken. Ook krijg je goed advies over de verschillende mogelijkheden die er zijn qua vloeren. In de showroom heb je ruime keus uit vloeren en daarnaast hebben ze ook nog leuke woonaccessoires! Kortom een super leuke winkel, en zeker een keer de moeite waard om een kijkje te nemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid