facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edesche Concertzaal

"De Edesche Concertzaal brengt alleen de hoogste muzikale kwaliteit welke internationaal meetelt. Het muzikaal aanbod is toegankelijk. Zowel kenners als niet-kenners van klassieke muziek kunnen hun concerten uitkiezen. Door deze combinatie van kwaliteit en toegankelijkheid is de Edesche Concertzaal een trekpleister voor bezoekers uit zowel de lokale en regionale omgeving als uit nationale en internationale omgeving."
Adres: Amsterdamseweg 9 , Ede 6711 BE, NL
Telefoonnummer: 0318 200 214
Stad: Ede
Route: Amsterdamseweg 9
Postcode: 6711 BE



op zoek naar gerelateerd: Amersfoort concertzaal, The Elvis Concert 2023 Ede, Frisokazerne Ede, Brockes-Passion Ede, Cultura Ede parkeren, Kinder theater Ede, Reehorst Ede agenda, Limelight Sessions Ede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Edesche Concertzaal Edesche Concertzaal 15 meter Intieme concertzaal met prachtige akoestiek. Mooier dan op dvd/tv . Je krijgt het gev...
Recensies
Prachtige locatie voor klassieke concerten. De akoestiek is geweldig en je wordt er hartelijk ontvangen. Koffie en thee vooraf en een drankje in de pauze en achteraf.
Concertzaal met hoog niveau muziek zoals concertgebouw in Amsterdam. Erg aardige bediening en goede koffie tijdens de pauze.
Izhar Elias en Fernando Cordas op de gitaar. Prachtig!
Is een geweldige plaats voor liefhebbers van klassieke muziek, mensen komen hier om te ontspannen en tegelijk om te luisteren naar de wereldpianisten. Daarnaast is er vriendelijk personeel en je hoeft bij de garderobe en kassa niet tot nauwelijks te wachten. Kortom geweldig!
Goede akoestiek, vriendelijke ontvangst, maar de foyer werkt als een flessenhals in de pauze. Steile trap ook naar het balkon oost.
Een heerlijk intieme, warme en vooral pretentieloze concertzaal met uitmuntende akoestiek. De programmering is om over naar huis te schrijven, een echte aanrader voor de liefhebber van klassieke muziek.
Je moet niet op het balkon zitten bij een pianorecital. De Bösendorfer klinkt daar scheller en onprettiger dan beneden in de zaal. Prettig ontvangst en hapjes/drankjes incluis.
Mooie uitvoering van Esther van Handel. Het hapje in de pauze zijn ze vergeten.
Heerlijk gespeeld op de Bösendorfer!
Prachtig concert van Doric Quartet. Gevarieerd en een belevenis: Beethoven, Britten en Mendelssohn. Als Brexit doorgaat, kunnen kunstenaars minder makkelijk naar Europa....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid