facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edeltraut MijnReiskennis

Info

Mijn reiskennis, uw reis!

Geschiedenis

Mijn naam is Edeltraut ten Voorde. Ik heb ruim 35 jaar kennis en ervaring opgedaan in de reiswereld en per 1 september 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig reisadviseuse. Veel reisbestemmingen, zowel binnen als buiten Europa, heb ik per vliegtuig, schip, trein of auto persoonlijk bezocht en ervaren. Ik heb van mijn werk mijn passie gemaakt!

Een bijzondere reis, op vakantie, een zakenreis boeken, een stedentrip? Het aanbod van reizen op bijvoorbeeld internet is tegenwoordig groot en onoverzichtelijk. Het boeken van uw reis is soms een enorme puzzel, daarbij ontbreekt het u vaak aan tijd. Dan heeft u behoefte aan een goed en betrouwbaar advies en ik kan u daarbij van dienst zijn.

Recent ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met Mijn ReisKennis waardoor de meeste reizen onder de zekerheid van ANVR en SGR zijn gegarandeerd.

Onder de naam “Edeltraut Mijn ReisKennis” verzorg ik graag uw complete reis, waarin uw specifieke wensen centraal staan. Verder besteed ik extra aandacht aan bijkomende zaken zoals bagage, zitplaatsreservering, autohuur, transfers, reis-en annuleringsverzekeringen, luchthavenparking, luchthavenassistentie, voorkeuren en duidelijke en overzichtelijke reispapieren (welke ik altijd persoonlijk overhandig). Kortom, een totaal pakket dat naadloos aansluit op uw wensen, zodat u met een gerust gevoel op reis gaat.

Interesse? Neem dan contact op. U kunt mij bereiken op 06-36197532. Geef uw wensen aan mij door, dan verzorg ik graag kosteloos een voorstel en krijgt u van mij reisadvisies op maat.

Mijn reiskennis, uw reis!

Edeltraut



"Uw mobiele reisbureau voor Holten en omstreken. Levert precies dezelfde diensten als het voormalig Globe reisbureau."
Adres: Van Hoevellstraat 1, 7471 SM Goor
Telefoonnummer: 06-36197532
Stad: Goor
Route: Van Hoevellstraat 1
Postcode: 7471 SM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oraclereizen Oraclereizen 972 meter Speciaal voor jouw welverdiende vakantie heeft Oracle Reizen een groot aantal aan hot...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid