facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edelstenen en mineralen verkoop -Kristal van Licht-

Edelstenen en mineralen verkoop  -Kristal van Licht-

Info

Edelstenen en mineralen verkoop pagina van spirituele winkel -Kristal van Licht- Gespecialiseerd in edelstenen en mineralen en hun toepassing.

Geschiedenis

Ben je geïnteresseerd in edelstenen en mineralen, kom dan eens kijken in mijn spirituele winkel in de Bouwmeesterstraat 62 in Hoogeveen. Daar heb ik een aantal mooi ingerichte vitrinekasten gevuld met door mij persoonlijk uitgezochte edelstenen en mineralen voor de verkoop.(Ik bestel niets online maar reis de groothandels af om ze daar te voelen en uit te zoeken)

De edelstenen die ik verkoop laad ik gratis voor je op, zodat ze hun werking optimaal kunnen doen. Ook kan ik je helpen bij het vinden van een geschikte steen voor jezelf of steen de helend is bij jouw klacht. De edelstenen die ik verkoop zijn stuk voor stuk prachtige exemplaren van goede kwaliteit met hoge trilling.

Het assortiment bestaat uit: ruwe en getrommelde edelstenen, clusters, geodes, lampen van steen en mineraal, waxinelichthouders, sieraden en fossielen. Sieraden van edelstenen en mineralen in de vorm van oorknopjes, oorbellen, hangers van donuts in allerlei vormen, armbanden, kettingen en ringen.

Adres: Bouwmeesterstraat 62, 7906 EV Hoogeveen
Telefoonnummer: 06-52533962
Stad: Hoogeveen
Route: Bouwmeesterstraat 62
Postcode: 7906 EV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bijdeleukste Bijdeleukste 643 meter Welkom bij Bij de leukste! Dit is dé webshop waar je moet zijn voor de allerleukste c...
Zorgwinkel Handvaardig. Zorgwinkel Handvaardig. 811 meter Zorgwinkel Handvaardig is een kadowinkel met creatieve werkplaats.
De Fakkel Hoogeveen De Fakkel Hoogeveen 1 km Fijne winkel, met veel christelijke spullen
Chocolaterie De Kolibrie Chocolaterie De Kolibrie 2 km Altijd weer een feestje om hier de heerlijke bonbons te kopen. De persoonlijke aandac...
CIGO Janssen, Hoogeveen. CIGO Janssen, Hoogeveen. 2 km Leuke, vriendelijke en behulpzame eigenaar en medewerkers. Voor elk wat wils van alle...
Recensies
Winkel is gesloten tijdens openingstijden. Telefoonnummer staat op het raam maar ook daar geen gehoor. Bellen ook niet terug. Waardeloze toko dus.
Tijdens openingstijden is niemand aanwezig, winkel gesloten en ook geen briefje dat de winkel is gesloten ivm vakantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid