facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Edelsmederij Work Shop

Edelsmederij Work Shop

Info

Bij ons kunt u terecht voor design sieraden, horloges, reparaties, het vermaken van oude sieraden, en het ontwerpen en maken van nieuwe sieraden.

Geschiedenis

In samenspraak met onze klanten ontwerpen wij de mooiste persoonlijke sieraden. Passend bij de drager, qua ontwerp, maar ook qua budget. Ook eigen materiaal kan prima worden hergebruikt; zo blijft de emotionele waarde behouden, en betaal je alleen de arbeid.
Merken die wij verkopen zijn o.a. Niessing, Swivel, XEN, Dejavu, Alfex, Quinn, Vincent van Hees, Cardillac, ABart, Rolf Cremer, Maurits Rademaker, Botta, Picto.



"Bij ons kunt u terecht voor bijzondere sieraden en horloges. Gemaakt door goudsmeden uit binnen-, en buiten land en sieraden die door ons met de hand gemaakt zijn in ons eigen atelier. Wij maken unieke sieraden in opdracht, in samenspraak met de toekomstige drager. Een uniek sieraad laat je persoonlijkheid stralen.Wij maken persoonlijke trouwringen, nieuwe sieraden van oud goud, Vermaken trouwringen, herinneringssieraden met as of vingerafdruk, kortom, vertel ons uw wensen en we zoeken samen naar een sieraad dat bij u past."
Adres: Dr. S. De Bruïnestraat 1, 3904CA Veenendaal
Telefoonnummer: 0318556833
Stad: Veenendaal
Route: Dr. S. De Bruïnestraat 1
Postcode: 3904CA



op zoek naar gerelateerd: Sieraden Veenendaal, Oorbellen Veenendaal, Geluk Veenendaal, Van Manen Veenendaal, Workshop Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
So Loved Design So Loved Design 1 km Originele cadeaus met een persoonlijke touch! Kijk tussen de vele unieke producten of...
Made by Wilma-Glasgraveren- Made by Wilma-Glasgraveren- 1 km Wilma heeft mijn cadeau nog persoonlijker gemaakt met een hele nette inscriptie. Het ...
Bracelet4U Bracelet4U 1 km Bij ons vind u allerlei soorten bracelets.
Bak en geniet Bak en geniet 2 km Aardige medewerkers, leuke sfeer
KadoGuru KadoGuru 3 km
Tuincentrum Veenendaal Tuincentrum Veenendaal 4 km Bij Tuincentrum Veenendaal vind u betaalbare decoratie voor binnen en buiten voor jon...
Recensies
Meerdere malen hebben wij hier sierraden gekocht uit de etalage. Maar ook hebben Fred en zijn vrouw voor ons ringen, oorhangers en bij passende snoerhangers ontworpen. Elegantie, creativiteit, originaliteit, kwaliteit en gastvrijheid zijn kenmerkend voor deze gepassioneerde edelsmeden.
Wat een topadres! Wordt echt met je meegedacht, eigenaren zijn heel geduldig. Een oude gouden ring laten omsmelten en met dit goud heeft Workshop een geweldig nieuwe ring gemaakt. Daarnaast is voor mijn man een mooie 'trouwketting' ontworpen. Ongelofelijk bedankt!
Artrose in mijn vingers Na 23 jaar toch maar mijn trouwring door laten zagen. Dat was een moeilijke beslissing, maar het werd te pijnlijk. Dat heb ik in Frankrijk, waar ik woon, laten doen. Nu denk je, daar laat ik gewoon wat tussen zetten. Maar helaas, de ring was van titaan en daar kan je niets mee. Dat vertelden ze me in Frankrijk. Ik was voor familiebezoek in Rhenen en heb contact gezocht met Edelsmederij Workshop. Hier hadden ze en begrip voor de emotionele kant en een praktische oplossing. Doordat er 2 witgouden banden in de ring zaten, is het gelukt er een staafje van witgoud met diamanten aan te solderen. Het is nu een fantastische hanger geworden. Mijn vingers kunnen alleen maar dikker worden en daar kan je niet op blijven inspelen. Daarnaast ben ik ook nog binnen de 2 weken van mijn Nederlandse verblijf geholpen! Alle lof voor deze vakmensen. Merci bien!
Ik woon al 10 jaar in Veenendaal en nu net binnen geweest. Mijn vrouw wil graag 3 ringen laten smelten tot een ring. Maar wat wil je, waar doe je goed aan? Ik ben redelijk sceptisch en vond het niet zo oke. Na binnenkomst en ons verhaal kun je je geen beter welkomst verzinnen. Alles wordt uitgelegd tot in den treure. Heerlijk! Ik hou ervan! Van Diamant tot Briljant, tot mat en glimmend. Een design wat je uitspreekt tot een advies. Superfijn contact! Nog geen ringen late bewerken of smelten, maar een update volgt. Nu al tevreden!
Eerder hebben wij per abuis een review geplaatst met 1 ster. Dat was een digitale fout van ons. Edelsmederij heeft ons buitengewoon geholpen toen na een inbraak alle sierraden waren verdwenen. Een bedrijf om zuinig op te zijn. Klasse. Voor iedereen aan te bevelen.
We hebben de vraag gesteld om een broche en dasspeld te maken voor onze uitvaartonderneming, passend bij wie we zijn qua zorgvuldigheid, stijl, uitstraling en kwaliteit. Het werd een mooi gesprek en van daaruit deskundige adviezen, voorbeelden en verrassende plannen. Benieuwd naar het resultaat!
Goede service. Het adres om een sierraad op maat te laten maken. Super blij met mijn armband.
Geweldige winkel met twee vakmensen. Hebben ons oude goud met edelstenen versmolten tot een paar prachtige juwelen. Een aanrader!
Zeer vakkundige en vriendelijke mensen die ons van goed advies hebben voorzien om mooie gedenkwaardige sieraden voor ons te maken. Aanbevelenswaardig.
Vakmanschap is meesterschap. Hier komt alles samen. Klant blijf je hier niet alleen op de dag van de aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid