facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ede-Wageningen

Ede-Wageningen
Adres: 6717 LR Ede, Nederland
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Postcode: 6717 LR


Recensies
De toegankelijkheid van het station is momenteel zeer beperkt, met name voor personen met een beperking. De liften en roltrappen zijn al meer dan een maand buiten gebruik, wat leidt tot aanzienlijke ongemakken voor reizigers. Het is van groot belang dat deze voorzieningen zo spoedig mogelijk worden hersteld om de toegankelijkheid van het station te waarborgen.
Fietsenstalling geeft 10-15 minuten meer reistijd doordat deze in een verre onbereikbare hoek is geplaats Betaalde fietsenstalling is wel goed bereikbaar. Mag er alstublieft een gratis fietsenstalling aan de zuidkant komen? Voor studenten met fiets is het nieuwe station namelijk echt een grote achteruitgang.
Kale bedoeling vanwege verbouwing.nGeeft je een onveilig gevoel.nHet is er ook nog koud en tochtig.nAan de oostkant zijn de liftschachten geplaatst, alsmede de pilaren waar het dak op komt te rusten het nieuwe station word steeds meer zichtbaar. Het dak is nu klaar en nu de volgende fase. Het station is nu officieel.
Slecht bereikbaar station dat ontworpen lijkt op automobilisten. De zuidkant is eigenlijk een plak asfalt en alleen toegankelijk voor bussen en auto's. Vanaf de Enka is de snelste route om over de busbaan naar het station te lopen.nnDe trappen hebben geen eens fietsgeulen, de gratis fietsstalling zit in een enorme uithoek. De roltrappen en liften zijn vaak stuk.nnHet lijkt alsof het geld voor het nieuwe station vooral in de looks zijn gestoken, ten koste van gebruikersgemak. Het hoge dak ziet er mooi uit, maar in de praktijk sta je in de wind en regen op het perron.
De fietsen stalling is lastig als je niet zo sterk bent, je fiets in de rekken hijsen is dan geen optie.nGelukkig mag ik mijn fiets dan bij de bakfietsen zetten wel elke keer vragen.nOok is de trap van en naar het perron zwaar zeker als je niet zo sterk ben, er is geen lift daar of roltrap. Gisteren deed zelf de lift en de roltrap naar perron 1 het niet, zonder aankondiging.nEen bijna ontoegankelijke situatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid