facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eda Specialiteiten

Info

Omdat we ons meer gaan richten op catering en het geven van kookworkshops is lunchen alleen nog maar mogelijk op afspraak voor groepen vanaf 10 personen.



"Turkse Restaurant/catering/Kookworkshop"
Adres: Schoolstraat 20 , Venray 5801 BP, NL
Telefoonnummer: 0478 854 500
ln.netietilaicepsade@ofni
Stad: Venray
Route: Schoolstraat 20
Postcode: 5801 BP


Openingstijden

Woensdag: 12:00-17:00
Donderdag: 12:00-17:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 16:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: eda specialiteiten openingstijden, nieuw restaurant in venray, eda specialiteiten menu, restaurants venray, restaurant venray, spaans restaurant venray, restaurant venray schoolstraat, onbeperkt eten venray
Recensies
Echt authentiek Turks gegeten. Een woord voor het eten heerlijk!!. Vriendelijk gastheer die de tijd nam om bepaalde Turkse gebruiken uit te leggen hoe men dat eet. Ontspannen sfeer. Kortom komen zeer zeker terug. Vandaag eindelijk terug geweest. Bovenstaande is nog steeds van toepassing . Weer heerlijk gegeten.
Het eten was echt heel erg lekker. Wat de ervaring helemaal af maakte was het mooie restaurant en de zeer vriendelijke bediening. Vooral de eigenaar is erg vriendelijk. Zijn vrouw staat met passie en liefde te koken in de keuken en dit proef je in het eten. Mijn man, mijn zoontje van 5 en ik hebben een geweldige avond gehad. Dank daarvoor!
Een parel in Venray! We hebben er echt enorm lekker gegeten. Alles wordt met veel liefde bereid en dat proef je terug in de gerechten. Bedankt voor de onvergetelijke avond Eda en Hakan!Eten: 5/5
Fris en gezellig Turks specialiteiten restaurant in het centrum van Venray. Nette en zeer vriendelijke bediening die ook de tijd voor je neemt. Maar wat erg verrassend was......de gerechten, die allemaal, van de overheerlijke yoghurt soep tot aan het dessert, met liefde en passie bereid zijn. Top!! Een echte aanrader.
Heerlijk en relaxed gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Goede sfeer. Aanrader om te gaan dineren. Wij komen zeker nog terug. Vegetarische menuopties: Ook de vegatarische opties klonken erg aantrekkelijk maar ik ben toch voor vis gegaan.
Heerlijk gegeten, leuke ambiance, en alles wordt met passie bereid en geserveerd. Zeer vriendelijke bediening!
Super fijn restaurant! Heerlijk eten, goede bediening en een prettige sfeer. Authentieke Turkse gerechten. Aanrader!
Fijne sfeer, kwalitatief goed eten, top service. Geweldige restaurant.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten met een grote groep. Bediening was top en het eten was heerlijk. Superkok. Leuke locatie en eindelijk eens iets anders dan het geijkte turkse shoarmaboeren food. Verder de drankjes zonder alcohol. Maar wijn rose bier etc. waren evngoed prima.
Inmiddels al drie keer gegeten bij Eda. Gerechten zijn heerlijk. Zelf iets 'eenvoudigs' als rijst of salade verrast door de bereiding en gebruikte specerijen. Aanrader zijn kip met cashewnoten en het 4-gangen menu maar ik vermoed dat je blind een keuze kunt maken. Laat je anders even adviseren door de gastheer. Tot een volgende keer! Dat er geen alcohol geserveerd wordt is misschien jammer maar doet niet af aan de sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid