facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ed Nobel

Ed Nobel

Info

Atelier Ed Nobel

Geschiedenis

Betaalbare custom-made trouwringen en sieraden naar eigen wens en idee vervaardigd.



"Atelier voor custom-made trouwringen en juwelen"

"Atelier voor custom-made trouwringen en juwelen"
Adres: Oranjelaan 26, 3201 CN Spijkenisse
Telefoonnummer: +31181624723
Stad: Spijkenisse
Route: Oranjelaan 26
Postcode: 3201 CN



op zoek naar gerelateerd: Ed Nobel Horloges, Nobel Juwelier markt Delft, Ed Nobel nieuw pand, Ed Nobel Armbanden, Ed Nobel review, Juwelier Spijkenisse akkers, Horlogemaker Spijkenisse, Juweliers Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We Buy Gold We Buy Gold 477 meter helaas niet goed ingelicht, uitgaande van de vriendelijkheid van de desbetreffende me...
NiNya NiNya 627 meter online shop
Trends2Sparkle Trends2Sparkle 2 km Bij Trends2Sparkle kan je terecht voor mooie, unieke & trendy handgemaakte sieraden e...
Healthband Healthband 2 km Goede kwaliteit bandjes en fijne service. Te graveren tekst was niet goed doorgekomen...
KleinBeetje KleinBeetje 2 km Service, klantgericht, doelgericht, zorgvuldig, en bovenal geduldig. Luisterd naar wa...
Rowan Tree Jewellery Rowan Tree Jewellery 3 km I'm Dutch Goldsmith student in my final year of school. I will post all the jewellery...
Roundie towels by Hippie Jewels Roundie towels by Hippie Jewels 3 km Bestel nu uw originele rvs memory locket bij Hippie Jewels, met 6 maanden garantie!
Suze's Sieraden Suze's Sieraden 140 km Bij Suze's Sieraden kunt u terecht voor handgemaakte sieraden, tassen, sjaals, portem...
Recensies
Wat een raar bedrijf. Edox horloge weggebracht voor reparatie op 7 april en nog steeds geen reactie of bericht . Moet er constant zelf achteraan bellen. Eens en nooit meer. Ga m’n horloge gerepareerd of niet terughalen en hoef hier geen klant meer te zijn.
Een erg mooi bedrijf waarin je gastvrij ontvangen wordt. Na ontelbare voorbeelden gezien te hebben, ga je in gesprek om je wensen te bespreken. Niks is te gek en alles is serieus mogelijk, alles wordt netjes genoteerd/uit getekend. Bij de pas afspraak kan je mee kijken in het atelier, worden er dingen uitgelegd en kan je op een beeldscherm mee kijken. Bij het ophalen van de ringen wordt er ook allerlei informatie meegeven en adviezen gegeven. Wij zijn enorm blij met onze ringen en de top service welk wij gehad hebben.
Wat een top zaak! Altijd super goed geholpen. Ze nemen ruim de tijd voor je keuze en denken graag mee. Het contact via email loopt ook altijd goed en prettig! Heel blij met onze trouwringen en een super mooie hanger!
Onze trouwringen laten ontwerpen en maken bij Ed Nobel. Hele mooie zaak, je kan om te beginnen ontelbaar veel voorbeeld ringen bekijken. In een gesprek ga je samen op zoek naar hoe je de ringen zou willen hebben. De volgende afspraak is dan de basis ring gemaakt en daarna ga je bekijken hoe je de afwerking wil en bijvoorbeeld de steentjes ingezet wil hebben. Alles is heel persoonlijk en het wordt gemaakt waar je bijzit. Zo kun je kijken hoe jouw ring wordt gemaakt. Heel blij met de service en heel blij met het resultaat!
Een zeer gastvrij ontvangst, goede informatie over de mogelijkheden. Goede service voor het aanmeten, tussentijds passen afhalen en naservice geboden.
Als ondernemer kan je op verschillende manieren je klanten aan je binden, vanzelfsprekend door kwaliteit te leveren, maar, ook door een goede oplossing te bieden als het eens een keertje niet goed is gegaan. Dat is mijn ervaring met Atelier Ed Nobel. na een repartie /upgrade aan mijn horloge die niet helemaal goed ging loste Nobel het probleem in recordtijd en zeer doortastend op. resultaat: een prachtig en uniek horloge en een meer dan tevreden klant. ik zeg: Aanrader!!
Goede service, mooie aparte sieraden op wens gemaakt. Nemen de tijd voor je.
Goed gekwalificeerd personeel weten waar ze het overhebben en zeer vriendelijk.
Hele leuke ervaring om hier de trouwringen te kopen. Geen opdringerige verkopers maar zelf in alle rust kiezen uit een enorme collectie. Als je een aantal ringen gekozen hebt geef je dat aan en helpt Ed je bij het ontwerpen van je eigen ring. Heel veel keuze en persoonlijke aandacht. Bedankt voor jullie hulp, het is een mooi ontwerp geworden.
Ik kwam de verlovingsring, die mijn moeder al zo'n 20 jaar om haar vinger had gedragen, op laten knappen. Ik werd geholpen door een hele vriendelijke jongen en hij gaf me goed advies over wat er het best aan de ring gedaan kon worden om het weer mooi te maken. Na een paar dagen werd ik gebeld door een dame en die gaf aan dat zij begrepen had van een collega dat mijn ring erg belangrijk voor mij was en dat ze me daarom belde. Er zat een scheurtje in en die wilde ze graag voor me repareren. Ik gaf aan het heel attent te vinden dat zij me belden en was verrast dat de dame wist dat de ring zo belangrijk voor me was. Eenmaal aangekomen om het op te halen, was de ring prachtig tot zijn recht gekomen door de manier waarop het gemaakt was. Het leek nog op de ring van mijn moeder, maar dan als nieuw. Nu draag ik het nog elke dag met veel plezier. Super bedankt voor de goede service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid