facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ECS Carsystems

ECS Carsystems
Adres: Gildekamp 9, 5431 SP Cuijk
Telefoonnummer: 0485-350688
Stad: Cuijk
Route: Gildekamp 9
Postcode: 5431 SP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen. Kwamen om een nieuwe SD kaart te laten plaatsen in onze campernavigatie. Een bedrijf in de buurt van Arnhem had ons afgewezen voor deze kleine klus. Kwamen daardoor in Cuijk terecht. Goed aanvullend advies gekregen, waarvoor we zeker terug komen. Top
Afgelopen week hebben wij sidebars en cruise control laten monteren en de ruiten van onze bus laten tinten. Ze staan echt voor je klaar bij ECS en geven goed advies! Vriendelijke eigenaren en personeel. Ook hebben we hier een audio systeem gekocht en ook hier kregen we goed advies over. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Top service, goede montage en heel erg behulpzaam!
Nieuwe autoradio, subwoofer en speakers laten inbouwen door ECS Carsystems. Zeer vakkundig gedaan, rekening houdend met alle wensen! Gaan netjes te werk, nette prijs en een goede service! Zeker aan te raden !
Top service, veel kennis en passie voor het vak. Hier een geluidinstallatie laten inbouwen voor mijn Renault Kangoo. Vanaf het begin was al duidelijk dat er veel professioneke kennis was over het vak. Alle verschillende opties van inbouwen werden uitgelegd. Niks is onmogelijk. En als DJ is het heerlijk om een goede geluidsinstallatie in de auto te hebben! Super
Ik werd er keurig geholpen en geadviseerd. Ook is het fijn dat ze goed luisteren naar je wensen en niet alleen gefocused zijn op het zo snel mogelijk verkopen van producten. Na aanschaf had ik nog wat vragen en ook toen netjes verder geholpen. Bedankt voor de service!
Erg goede informatie. echt specialisten. Ze weten waar ze over praten. Prima service...
Vorige week heb ik een alarm laten inbouwen in mijn auto. Heb een prima advies gekregen. Top service. Ben zeer tevreden. Ik kan en zal iedereen ECS aanraden!
Verschrikkelijk bedrijf. Denken niet met de klant mee. Moet je van de receptie even wachten voor iemand van de werkplaats, dan hoor je ze op de achtergrond schelden, omdat ze de telefoon moeten opnemen. Vooral zo doorgaan.
Echte aanrader , ze hebben diverse problemen in onze camper opgelost , en voorzien van een camerasysteem.
Niet in staat om telefonisch een eenvoudige klantvraag op een vriendelijke manier te beantwoorden. Ik ga op zoek naar een bedrijf dat klantvriendelijkheid wel hoog in het vaandel heeft staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid