facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecoplanken

Ecoplanken

Info

Projectvloeren in laminaat, samengesteld parket, diverse mozaiek soorten & sportvloeren

Geschiedenis

Welke vloer u ook kiest, elke vloer van Ecoplanken heeft een persoonlijk tintje!

Ook uw adres voor:

Patroonvloeren
Parket
Boerenvloeren
Oude planken
Verhuisbaar parket
Kurk
Laminaat
Grindvloeren
Marmoleum/linoleum
Opschuren
Bijleggen/reparatie
Trappen bekleden
Vloerverwarming
Celenio-tegels
PVC-vloeren



"Welke vloer u ook kiest, elke vloer van Ecoplanken heeft een persoonlijk tintje!U vindt bij Ecoplanken een ruim assortiment pvc, parket, laminaat en kurk.Wij leveren en plaatsen met onze vakkundige plaatsingsdienst.Ook uw adres voor traprenovatie in pvc, hout of laminaat!"
Adres: Stationstraat 149, 6361BH Nuth
Telefoonnummer: 0455113469
Stad: Nuth
Route: Stationstraat 149
Postcode: 6361BH



op zoek naar gerelateerd: Eco laminaat, Kurkvloeren Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Kastenhuis Het Kastenhuis 162 meter Frans Stoffels, ervaren interieurspecialist, is met Het Kastenhuis marktleider in maa...
Linisol group Linisol group 676 meter Linisol group Reeds 38 jaar ervaring in Isolatie, brandpreventie, en asbestsanerings...
Lenco Lenco 679 meter Super radios niks beter als lenco
Trebs Trebs 679 meter Wat verschrikkelijk bedrijf! Tot 2 maal toe een defecte kap leveren en niet reageren ...
Aptus True Plant Science Aptus True Plant Science 720 meter Simple and complete plant nutrition for the intelligent grower. APTUS Plant Tech is a...
Claessen Stone+Garden Claessen Stone+Garden 924 meter Heel vervelende man aan de telefoon gehad! Ik had een stuk grond van 2,5m bij 4,2 m. ...
Prokasro Benelux Prokasro Benelux 965 meter ProKASRO Benelux: Robotics, Service, Voertuiginrichting, Customizing & more..
Recensies
We zijn enorm tevreden van de expertise en diensten van Ecoplanken. De vloer op onze benedenverdieping, bovenverdieping als zolder is zo'n anderhalf jaar geleden door hen geplaatst en ligt er nog altijd strak en prachtig bij. Het plaatsen ging vlot en professioneel, zoals je verwacht dus!
zeer goede service! 3 jaar geleden vloer gekocht en laten leggen, echter nu waterschade aan de vloer gehad. Contact gehad met verzekering en het wordt vergoed. Terug gegaan naar de showroom in Nuth waar ik destijds ook mijn vloer heb gekocht. Zelfde vloer nog steeds in het assortiment en de verkoper heeft legger langs laten komen met de vraag om eerst even langs te gaan om te kijken of de gehele huiskamer vervangen dient te worden. Legger is geweest en laminaat is besteld en wordt eind deze maand vervangen! Super service en vriendelijke en meedenkende bedrijf!
Verschillende foto's van meerdere werken, ook voor design vloeren u vertrouwd adres.
In de winkel vlot geholpen, mooie showroom en ruime keus.
Heel vriendelijke en nette vloer-leggers.
Natuurlijk hebben ze een druk schema maar ik mocht te alle tijde bellen en belden dan ook terug.
De vloer is keurig gelegd, ben er ook heel blij mee.
Top bedrijf! In de showroom goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe houten vloer, levering was goed en het leggen van de vloer was super, keurig nette hard werkende mannen! Ik ben super blij met onze nieuwe houten vloer.
Prima en vakkundig geholpen door Linda in de showroom in Nuth.
Nadien is de PVC vloer perfect gelegd door Peter en Armond. Ben erg tevreden en wat mij betreft een dikke aanrader!
Twee maanden geleden een laminaatvloer gekocht en super tevreden, goede kwaliteit en vriendelijke verkopers, ze hebben het in een dag gelegd. Heel netjes en zeer tevreden!
Prima bedrijf! PVC vloer laten leggen en traprenovatie laten doen. Hele aardige en kundige mensen die hun afspraken nakomen. Super tevreden. Echt een aanrader! Support your locals!
We hadden een vloer besteld. Deze zouden ze leggen. Alles kwam omhoog. Niks lag recht. Overal splinters. Ik denk dat mijn kleuter van 4 nog beter kan leggen. Nog steeds geen geld terug !!!
Heel blij met de nieuwe PVC klik… We zijn heel blij met de nieuwe PVC klik visgraatvloer van ecoplanken. Alles is vlot en soepel verlopen. Tegen een fijne prijs ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid