facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecolodges 't Lennepserf

Ecolodges 't Lennepserf
Adres: De Stege 1 B, 8194 LP Veessen, Nederland
Telefoonnummer: 06 14496655
Staat: Gelderland
District: Heerde
Stad: Veessen
Route: De Stege
Huisnummer: 1 B
Postcode: 8194 LP


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–20:00

Recensies
Wat een fijne en mooie plek om te zijn. Rust en ruimte, bewust en duurzaam. Het enorme luxe gevoel door de mooie en duurzame materialen, en een prachtige sauna die je kan gebruiken. Wat een hartelijk en gastvrij ontvangst op dit mooie erf, en leuke streekproducten als welkom. Een moestuin en kikkervijver, een trampoline, en fietsjes en ander speelgoed
Wat een heerlijke mooie en rustige omgeving. Echt puur natuur en toch van alle gemakken voorzien. Lekker gewandeld en heerlijk in de Wellness.nnEr zijn veel fietsroutes, het is ook diervriendelijk en veel ruimte voor de kids.
Een luxe kleinschalige accommodatie waar je met een familie relaxed kunt verblijven. De gastvrouw Merle ontvangt je vriendelijk en we kregen een ontvangst pakket. Het gebruik van de wellness faciliteiten was grandioos. Met wat meegebrachte muziek heerlijk ontspannen!nOnze bedden waren opgemaakt en bij vertrek mochten we de vaatwasser aanzetten en gaan… wat een genot. Voor de BBQ fanaten staat er bij elke lodge een BarrelQ, keurig schoon! Houtskool en wat lekkers even zelf scoren .nWat ook aan te raden is zijn de lokale biertjes die Merle je graag verkoopt en met een Tikkie afrekent.
Wat een top locatie. Midden in het buitengebied. Prachtige huisjes voorzien van alles wat je nodig hebt. Een heerlijke welnes tot beschikking. En wat een top hostes, super vriendelijk. Niks was te gek en ze regelen alles voor je. Als je opzoek bent naar een huisje met een gezelschap om er op uit te gaan en je verwacht goede service en voorzieningen. Dan is dit het.nWe hebben genoten bedankt.
Wij vierden ons 52 jarig huwelijksfeest in een van de prachtige huisjes met onze kinderen en kleinkinderen. Super accomodatie, de kinderen hadden alle ruimte om zich uit te leven. Kortom een geslaagd weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid