facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecolinde Natuurmatrassen

Ecolinde Natuurmatrassen

Info

Wil je graag uitgerust wakker worden? Ontdek de ecologische matrassen, massief houten bedden en onze handgemaakte futons, kussens en dekbedden. Bezoek de Ecolinde winkel en werkplaats in Zutphen voor deskundig en persoonlijk advies.



"Ecolinde is dé specialist in een natuurlijke en gezonde nachtrust. We maken niet alleen onze eigen biologische matrassen, futons, dekbedden en kussens in ons atelier in Zutphen, maar selecteren ook de beste producten van andere biologische fabrikanten."
Adres: Groenmarkt 1, 7201HW Zutphen
Telefoonnummer: +31652640808
Stad: Zutphen
Route: Groenmarkt 1
Postcode: 7201HW



op zoek naar gerelateerd: Biologisch slapen, Betaalbaar natuurlijk matras, Natuurlijk slapen, Bed natuurlijke materialen, Het EcoBed, Katoen matras, Eco matras 90x200, Natuurlijk matras paardenhaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flexibelematrassen.nl Flexibelematrassen.nl 658 meter JIJ WIL COMFORT, WIJ BIEDEN COMFORT. Bij Flexibelematrassen.nl vind je een breed en s...
ProMatrassen ProMatrassen 1 km Hele snelle levering en goede communicatie!
Slaapkamerweb Slaapkamerweb 2 km In april vorig jaar een bed aangeschaft 6 weken later was die er. Top! Het bed kraakt...
Recensies
We zijn goed geholpen, met alle tijd en aandacht en met een matras en hoofdkussen thuis gekomen. Inmiddels slapen we er al een paar maanden heerlijk op. Dubbel en dwars waard.
Fijne hulp bij het uitzoeken van matras, goede communicatie over levertijden. Al met al, na een paar maanden slapen, erg fijne matras en kussens, dank!
Ik heb een matras en hoofdkussen bij ecolinde gekocht en het effect is meteen voelbaar. Geen rug -en nekklachten meer! Ik slaap heerlijk. De service van Irene vind ik uitstekend. Ze neemt de tijd en denkt goed, geduldig en vriendelijk mee. Daarbij is ze ook nog een mens met heel veel liefde voor de aarde. Een betere wereld staat voor haar volgens mij boven winst. Ik raad haar absoluut aan. Naast comfort heb je dan ook nog een goed gevoel door jouw bijdrage aan eerlijke handel -en producten
Wij waren op zoek naar een nieuwe matras van volledig natuurlijk materiaal en al zoekende kwamen we bij Ecolinde terecht. Afspraak gemaakt voor "proefliggingen". Nu daar ben je niet zo maar mee klaar. Irene Rutjes nam echt alle tijd om je verschillende matrassen en in combinatie met diverse kussens uit te proberen en..... niet even kort op een matras gaan liggen... "Ga eens in een andere slaaphouding liggen". Kortom Irene is ruim 1,5 uur met ons bezig geweest. Uiteindelijk hebben wij een matras gekocht waarmee wij voor de volle 100% tevreden zijn. Inmiddels hebben wij enkele weken "slaapervaring thuis" en de in de winkel opgedane indruk is alleen maar in positieve zin bevestigd. Zeer tevreden dus. Echt een aanrader!
Als je echt lekker wil slapen als op een ‘Wolk’ dan moet je bij Ecolinde zijn. Mooie winkel met louter natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Irene de eigenaresse kent haar producten goed, is aardig, klantvriendelijk en geduldig. Hoe fijn is het on werkelijk te voelen wat bij je past. Uiteindelijk gekozen voor een tweepersoons matras aan een stuk zodat we heerlijk tegen elkaar aan kunnen liggen zonder in een spleet te belanden We hebben nog nooit zo lekker geslapen! Heerlijke matras, kussens en een prachtig bed. Niet alleen heel erg prettig maar ook erg mooi. Dank Irene!
Onlangs tatami en fuitton gekocht, voor de logeerkamer, zeer tevreden mee. Zo tevreden dat we zelfs besloten om een fuitton op maat te laten maken als topdek voor onze boxsprings. Ook dit keer weer een uitstekende keuze. Goede adviezen, uitgebreid de tijd om te letterlijk te ervaren, ecolinde is een echte aanrader. Alles ecologisch, en met de hand gemaakt. Hier ga je voor de kwaliteit van je slaapvermogen.
Wat een mooie winkel. We hebben een heerlijk matras de wolk en het prachtige bed, Beluga, gekocht. We kregen goede begeleiding van Irene en slapen als roosjes. De schoteltjes bodem maakt helemaal dat je je in de wolken voelt. Wat een verschil. Je zinkt weg in de matras en wordt toch goed ondersteund. We zijn heel erg blij met het bed en de wolk. Ecolinde is een familiebedrijf met hart voor het milieu en de gezondheid van de klant.
Ik was in een Ecotel in de Achterhoek waar ik in een heerlijk bed sliep. Bij navraag bleek dit gekocht te zijn bij Ecolinde. Daar werd ik met heel veel bevlogenheid, oprechte interesse en alle geduld geholpen door Irene. Aflevering en montage waren keurig geregeld. Wij hebben het bed + beddengoed nu drie maanden en het is FAN-TAS-TISCH! Inmiddels heeft Irene ook een natuurlijk dekbed voor me gemaakt. Eikenhout + biologische matras + kussen voelt gewoon 3- dubbel goed. Wij zeggen elke avond tegen elkaar: "wat een lekker bed hebben we toch!"
Ik kwam toevallig op de website van Econlinde terecht en ik ben blij dat dit gebeurde! Mijn bed was destijds kapot gegaan en ik had al tijden interesse in een Futon matras! De afspraak bij Ecolinde was vlot gemaakt en Irene hielp mij geweldig in de mooie winkel. Gedurende een uur heb ik verschillende Futon matrassen en bijbehorende kussens kunnen proberen. Irene analyseerde mijn slaaphouding en gaf op basis van mijn houding advies. Mijn keus viel op een handgemaakte Futon mat met bijbehoren en ik kreeg ook nog eens een mooie korting op het bijbehoren! Hier komt het, binnen 6 dagen was mijn Futon al klaar! Ze hadden er wat vaart achter gezet gezien mijn situatie. Geweldige service! Ik heb nu ruim twee weken op mijn Futon geslapen en ik ben er zeer over te spreken. Het ligt geweldig en mijn rug voelt vele malen beter! De tips voor het luchten en opruimen zijn handig en ik maak er uitgebreid gebruik van. Met een product van Ecolinde merk je de kwaliteit en dat spreekt voor zich wanneer je het in jouw handen hebt! Irene en team, bedankt!
Mijn vrouw en ik slapen al een aantal jaar op matrassen van Ecolinde. Door de goede service en begeleiding van Irene hebben we elk de matrassen gevonden die het beste bij ons passen. Wij ervaren een enorm slaapcomfort en veel betere nachtrust sindsdien. Ik durf Ecolinde met een gerust hart aan iedereen aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid