facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eco Keukens

Eco Keukens

Info

Eco Keukens Gieten vervaardigt massief houten keukens, welke worden geproduceerd in onze eigen werkplaats.

Geschiedenis

Verscholen tussen de eikenbomen aan de Bloemakkers te Gieten, ligt onze mooie showroom en werkplaats. Kom vrijblijvend eens langs om dit te bewonderen en laat u inspireren!!



"Eco Keukens uit Gieten is uw partner voor een nieuwe keuken op maat. Wij zijn dé specialist in landelijke keukens. Aangezien wij het werk in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij de houten keuken snel leveren. U zit bij ons goed voor een mooie Engelse of Oud-Hollandse keukeninrichting, maar ook voor moderne en design keukens. Voor het samenstellen maken wij gebruik van duurzame en ambachtelijke materialen. Denk hierbij aan houtsoorten, zoals massief, eiken en beuken. Maak de look compleet met een populair modern of industrieel kookeiland. Eco Keukens beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, uitstekende vakmensen en montageteam. Zij kunnen alles, inclusief apparaten voor u installeren. Zo komt u niks tekort bij uw op maat gemaakte keuken."
Adres: Bloemakkers 15a, 9461 GX Gieten
Telefoonnummer: 0592264038
Stad: Gieten
Route: Bloemakkers 15a
Postcode: 9461 GX



op zoek naar gerelateerd: Eco Keukens ervaringen, Landelijke keuken, Massief houten keuken, Engelse keuken kopen, Houten keukens Groningen, Keukens Stadskanaal, Landelijke keukens Groningen, Antiek blauwe keuken
Recensies
Ook wij besloten van het gas af te gaan, en kozen voor een elektrisch fornuis. Eco- keukens heeft deze nieuwe oven in onze , door hun geleverde keuken geplaatst . Afwerken kon later , want we konden koken. Het duurde even voordat de afwerking uiteindelijk voltooid was , maar zolang er gebrek is aan materialen en personeel is dat begrijpelijk. Toen de afwerking klaar was zag alles er weer strak en prachtig uit. Ook werden alle kastjes nog even opnieuw afgesteld en aangedraaid ; over service gesproken...... Alles doet het weer perfect dankzij Eco - keukens.
Een drama...en dat is zo jammer want we vinden de keuken prachtig. Echter afspraken nakomen en meedenken met de klant voor een oplossing daar begrijpen ze helemaal niets van. Je moet overal achteraan bellen, mailen. We zijn zelfs meerdere malen in de winkel geweest en alles zonder het gewenste resultaat. Na bijna 2 jaar sinds de bestelling is onze keuken nog steeds niet af. Echt verschrikkelijk!!
Kwaliteit van geleverde keukenkastjes ver onder de maat ,ik had ze ook niet moeten nemen maar na 15 maanden moeten wachten was ik er klaar mee . Want een afspraak met ECO KEUKENS kun je niet maken wat je ook doet bellen mailen noem maar op. Heb in 1 jaar wel eens contact gehad dan werd er van alles toegezegd maar er gebeurde niets en het ging om 2 kastjes doen we er gauw even tussendoor maar ze zijn binnen en ze hangen zelf gedaan nu nog de dook gaten bijwerken want daar zijn allemaal stukjes hout uit geknapt . Jammer maar ik doe geen zaken weer met ECO KEUKENS en zal ze ook bij kennisen afraden
Hele mooie keuken gekocht in Eco Keukens Gieten, maar al snel wat mankementen en helaas onbereikbaar. Per mail wordt er gewoon helemaal niet gereageerd…
Inmiddels bijna 8 maanden geleden heeft Ecokeukens bij ons een prachtige keuken geplaatst. Helaas gedoe gehad met het krijgen van de besteklade voor de vaatwasser en moeite met contact krijgen, maar nu is dan toch eindelijk alles compleet. De communicatie had wat beter gekund, maar met de keuken zijn we heel blij.
In navolging op wat ik hier meer lees, de communicatie met Ecokeukens is momenteel gewoon nihil, ze zijn niet te bereiken. Wij zijn al maanden bezig met het geplaatst krijgen van een keuken en echt sporadisch komen we in contact. Na een goede afstemming in december uiteindelijk gelukkig alles doorgenomen en afgesproken dat de keuken 26 januari zou worden geplaatst, en dat we hier 25 januari contact over zouden hebben. Vanaf 25 januari: totaal onbereikbaar per telefoon, email, Messenger, echt zo bizar! Tot op heden niks meer gehoord. De spullen van Ecokeukens zijn echt prachtig maar dit is toch te bizar voor woorden..? Doodzonde van zo'n zaak!
Beste eco keukens Wat hebben ee een prachtige keuken geplaatst gekregen. We zijn erg tevreden over het geheel. Monteurs erg bekwaam. Echt top !!
In januari 2020 hebben wij kennis gemaakt met de prachtige kwaliteit van Eco Keukens. We waren op slag verliefd om de fantastische robuustheid van de keukens die wij in de showroom zagen. Na bezoek van diverse andere keukenzaken kwamen we iedere keer toch weer uit op Eco keukens. We hadden ondertussen besloten een eigen frame van beton-ciré te maken en zelf de apparatuur te bestellen en hebben Eco benaderd voor het maken van deuren, lades en legplanken. Dit ging niet gemakkelijk, het was erg moeilijk contact te krijgen met Eco. We probeerden mail, telefoon en whatsapp. Bij gratie gods werden we teruggebeld. Na enige Corona vertraging stopte er een vrachtwagen van Eco keukens voor de deur, met daar onze producten. Enkele deuren waren niet de juiste maat, maar dit is zonder morren hersteld door nieuwe deuren te maken. Ondertussen bleef Eco erg slecht bereikbaar, wat leidde tot frustratie. Na een evaluatie met de eigenaar lijkt het communicatieprobleem vooral een uitvloeisel te zijn van drukte in de Corona tijd, laten we hopen dat het zo is! De producten van Ecokeukens krijgen 5 sterren van ons, de communicatie 1, vandaar het gemiddelde van 3 sterren. Als de communicatie na de corona tijd verbetert is alles prima!
Wij hebben al ruim tien jaar een prachtige keuken van Eco Keukens. En de service is na al die tijd nog steeds goed. Vorig jaar nog onderhoud gehad vanwege de kraan die niet goed werkte en een barstje in de voeg bij het keukenblad. Alles ziet er, op wat kleine beschadigingen na door lompheid, na al die tijd nog prachtig uit. Het was de investering driedubbeldwars waard!
Al bijna 20 jaar geleden een keuken bij ECO keukens Gieten gekocht. Ik herken niets van slechte service of niet bereikbaar bij "klachten" zelfs na meer dan 10 jaar gewoon nog service. Ben nog steeds ontzettend blij met onze volledig houten keuken. Voorlopig mag deze blijven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid