facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor eClicker

eClicker

Info

eClicker biedt betaalbare en snelle ICT ondersteuning. Voor al uw ICT vragen, zakelijk of particulier!
Ook voor aanschaf van hard-/ en software.
7 dagen per week van 08:00 tot 22 uur bereikbaar!
www.eclicker.nl - TEL:088-5300200.



"eClicker verkoopt, repareert en voert onderhoud uit op computers, laptops en alles wat ICT aangaat.Netwerken, Wifi, Netwerk bekabeling aanleggen, VoIP, Camera's, Microsoft 365.Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt."
Adres: Langeweg 41, 5801 XW Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +3188-5300200
Stad: Venray
Route: Langeweg 41
Postcode: 5801 XW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JDS bedrijfsautomatisering bv JDS bedrijfsautomatisering bv 2 km Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Phact Phact 3 km Phact is een one stop shop voor software- en hardwareoplossingen, support én consulta...
Laptopdelivery Laptopdelivery 90 km laptop kopen dat doe je alleen bij laptopdelivery.nl Goedkoopste laptops
Recensies
Mijn ervaringen met EClicker zijn absoluut naar volle tevredenheid. Wel handig indien je zelf niet zo gemakkelijk omgaat met de ICT know how !!!!!!!
Perfect geholpen. Zeer klantgericht, supervriendelijk en deskundig.
De eerste keer contact,zeer goed geholpen ,maar ook zeer goede informatie en voorlichting . Zeer tevreden!
We hebben super wifi op de camping . Bart heeft zijn uiterste best gedaan. Helemaal TOP.
Vandaag, 4 dec.2021, weer uitstekend geholpen door Bas Weijs! Na verandering van provider moest de hele printer weer opnieuw worden aangemeld en ingesteld om draadloos te kunnen printen. Heel vlot en deskundig gedaan en alles werkt weer! Met z'n service ben ik heel tevreden!!!
Op hulpvraag wordt snel gereageerd. Zaken worden echter niet afgemaakt. Erg reactief en niet meedenken om tot een oplossing te komen. Wat gevraagd wordt wordt gedaan. Niet verder nadenken over de beste oplossing is een gemis van inzicht. Werd van NAS overgezet naar Cloud-oplossing. NAS raakte vol. Na eigen onderzoek bleek alles er in viervoud op te staan. Dus opruimen en goed inrichten had eerste overweging moeten zijn. Bij overzetten naar Cloud krijg ik in mijn bestanden 375 foutmeldingen. Die moest ik zelf maar even oplossen. Hoe en wat? Heb ik zelf via internet uit mogen zoeken. Twee dagen van trail en error doorstaan. Niets meer van ze gehoord, dus stekker er zelf maar uit getrokken.
Ik ben niet 'scheutig' met complimenten, daar ik altijd verschrikkelijk kritisch ben. Nu echter in dit geval betreffende de service en adviezen en wellicht nóg meer de vriendelijkheid, verdient eClicker die complimenten dik en dubbel. Ook voor het geduld omdat ik mezelf een beetje als een 'digibeet' zie. Ik kan eClicker oprecht aan iedereen adviseren, die problemen heeft met een pc.
Ze zijn goed bereikbaar maar bij ons in de kamer nieuw internet netwerk aangelegd. Extreme draden rommel berg, wel echt jammer in nieuwe kamer. Internet is langzamer en storingsgevoelig geworden.
beste mensen ik ben heel tevreden over jullie diensten. Ik hoef maar te bellen en mijn problemen worden opgelost.Dank jullie. Yoga Wilma L'Espoir
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid