facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ecketeller Lachgasservice Noordoost-Friesland

Ecketeller Lachgasservice Noordoost-Friesland

Info

Wij bezorgen kwalitatief hoog lachgas in een straal van 15km rondom Dokkum. Tevens verkopen en verhuren wij ook spuitsystemen met een drukventiel om het lachgas veilig en secuur uit de fles te halen, met een handige spuit om gemakkelijk ballonnen te vulle



"Ecketeller verkoopt zuiver lachgas in omgeving Dokkum, Damwoude, Burgum, Holwerd, Burdaard, Buitenpost, Anjum, Giekerk en alles daaromheen! Bestel gemakkelijk via de site of een Whatsappje."

"Ecketeller verkoopt zuiver lachgas in omgeving Dokkum, Damwoude, Burgum, Holwerd, Burdaard, Buitenpost, Anjum, Giekerk en alles daaromheen! Bestel gemakkelijk via de site of een Whatsappje."
Adres: Dokkum
Telefoonnummer: 0622683942
Stad: Dokkum


Recensies
Zeer slechte ervaring mee. Ik heb borg betaald voor de tank die ik besteld heb. Ik probeer al maanden lang een afspraak te maken met hun maar of ze zijn niet beschikbaar of negeren mijn whatsappjes compleet. Als ze wel reageren hebben ze wel weer smoesjes. Wanneer ik vraag voor een oplossing word hier niet op gereageerd. Ook de tank zat zeker niet vol. Zeker niet bij bestellen!!
Slechte kwaliteit met weinig gas erin. En over de service ben ik helemaal niet te spreken! Afspraken niet nakomen zijn ze goed in.
Topservice! Mijn tankje was er binnen 15 minuten. Deze jongens leveren goede service en een goede prijs.
Een topfeestje gehad met lachgas van Ecketeller. Supersnel bezorgd en makkelijk besteld via de site.
Via de site besteld, supersnel binnen. Echt een aanrader.
Vertaald door Google Is goed lachgas. Snel binnen, goede service. Origineel Is goeie lachgas. Snel binne, goeie service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid