facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echtveilig

Echtveilig

Info

Echtveilig is een erkend beveiligingsbedrijf gespecialiseerd op het gebied van inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven.

Geschiedenis

Wij zijn in 1999 onder de naam Safe Home Security begonnen met ons bedrijf. Sinds de start zijn wij gespecialiseerd in draadloze beveiligingstechniek en we kunnen met recht zeggen dat we hiermee vooruitlopend en toonaangevend zijn geweest!

In de loop der jaren heeft ons bedrijf een gezonde groei doorgemaakt, in 2004 zijn we erkend door het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en sinds 2005 erkend door het V.E.B. (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).

Inmiddels kunnen we terug kijken op vele jaren ervaring en is ons systeem doorontwikkeld tot een erkend en gecertificeerd inbraak alarmsysteem.

Ons assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid en zo installeren we, behalve inbraakalarmsystemen, ook camerasystemen, hang- en sluitwerk, sloten, cilinders met kerntrek beveiliging en veiligheidsbeslag.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd en wij beveiligen o.a. woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, winkels en praktijkruimtes maar ook bijvoorbeeld windmolens, schepen, terreinen en tijdelijke locaties.

Adres: Houtkopersstraat 42, 3334 KD Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078-6105922
Stad: Zwijndrecht
Route: Houtkopersstraat 42
Postcode: 3334 KD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crown Security Services Crown Security Services 3 km Professioneel bedrijf goede communicatie en super service!!
Recensies
Dit is een serieuze firma , mensen zijn vriendelijk en maken ook tijd vrij voor allerlei vragen . Zijn goed gespecialiseerd in brand beveiliging en anders waaronder ook camera's en van alles op dat gebied , ben uiterst tevreden over de bereidwilligheid en denken mee over een probleem. Voor mij een top bedrijf.
Ik heb niet echt goede ervaringen met dit bedrijf. Als er iets niet goed functioneert met het alarm is het in eerste instantie altijd jouw probleem of van alle anderen zoals bijvoorbeeld je provider. Vervolgens komen ze langs en krijg je een forse rekening gepresenteerd omdat - u begrijpt het al- het probleem door anderen veroorzaakt is. Het bedrijf heb ik 20 jaar geleden ingeschakeld om een alarm aan te leggen. Toen was ik heel tevreden, helaas moet ik daar nu van terugkomen.
Zeer snelle en goede service. De monteur Ruben is vakbekwaam en denkt goed mee. Wij gaan weer met een veilig en fijn gevoel van huis, bedankt!
Snelle en goede service, betaalbaar en goed zuiver materiaal. Mooi net fris bedrijf. Top
Goede service en voordelige beveiligings apparatuur voor ondernemers
Deskundig en betaalbaar bedrijf
Leveren kwaliteit en een goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid