facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echte BBQ, Low & Slow

Echte BBQ, Low & Slow

Info

EchteBBQ wordt gerund door Pitmasters die volkomen bevangen zijn door het BBQ virus. Met een grote drive om mensen te laten kennismaken met de geweldige smaak van écht BBQ’en & roken. Vakmanschap zonder concessies te doen aan kwaliteit!

Geschiedenis

EchteBBQ staat voor fantastisch Low & Slow vlees van de BBQ Smoker, bereidt door een ervaren BBQ Pitmaster.
Low & Slow betekend voor sommigen vleessoorten dat het soms wel 12uur lang op de BBQ gegaard wordt. Op lage temperatuur, waardoor het vlees een ongekende smaak krijgt en bijzonder mals wordt.

Dit loopt uiteen van de altijd populaire Spareribs, malse Pulled Pork, verrassende Beef Ribs, het onbekendere Brisket, Picanha, lamsvlees en hele gegrilde kip.

EchteBBQ bestaat uit 3 onderdelen: EchteBBQ-Fridays, EchteBBQ Frozen en EchteBBQ Catering.

Kijk voor meer info ook op: EchteBBQ.nl. Voor meer informatie mail naar [email protected]. EchteBBQ is een hobby initiatief, maaltijden worden dan ook aangeboden tegen kostprijs.

Adres: Loovelden, 6852TK Huissen
Stad: Huissen
Route: Loovelden
Postcode: 6852TK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verdien je gewicht Verdien je gewicht 1 km Sinds 2015 ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent. Ik wil mensen helpen met het bereik...
Aroy Thai Aroy Thai 2 km Thais eten zoals het hoort. De pad thais zijn lekker net als de Curries. Heerlijke ko...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid