facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echte Bakker Pieter Fijn

Echte Bakker Pieter Fijn

Info

Brood en Banket

Adres: Burgemeester Colijnstraat, 2771GD Boskoop
Telefoonnummer: 0172217159
Stad: Boskoop
Route: Burgemeester Colijnstraat
Postcode: 2771GD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Oranje Boskoop Bakkerij Oranje Boskoop 115 meter Snappen niet wat een Turkse pizza zonder salade betekent, 3x daar besteld omdat er no...
wendy's taarten 4 the love of cake wendy's taarten 4 the love of cake 1 km Wendy heeft onze bruidstaart voor ons gemaakt en deze zag er geweldig uit! Precies wa...
Recensies
Zeer onklantvriendelijk. Enthousiasme spat er niet van af terwijl de prijzen hoog zijn dan mag je meer verwachten. Gierigheid ten top dit bedrijf kindjes krijgen nog geen kaakje. Bagger. Beter naar de concurrent.
Lieve mensen, lekker brood, heerlijke gebakjes.
Beduidend mindere kwaliteit dan de vorige bakker. Het brood is slap en het assortiment wordt steeds ouderwetser. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Wij vinden deze bakker wel top. Gemixde broodjes zijn top
Over smaak valt altijd te twisten. Vroeger heet vaak beter, maar wat is je ijkpunt. Ik ken de vorige eigenaar niet, kan daar dus niets over zeggen, wel dat ik minstens een jaar geleden in Gouda ben geweest en daar heerlijk, echt brood had gekocht. Nu dus, via de webwinkel, in Boskoop. Ik blijf het gewoon heerlijk, echt brood vinden, zoveel soorten en maten. Wat mij betreft een eerlijk product ten tijde van fabrieks afbakbrood. Ook en dat is waar, echt vriendelijk personeel.
Sinds Pieter fijn is overgenomen door Brood & Ko is het brood en gebak qua smaak enorm achterruit gegaan. Het brood en gebak smaakt werkelijk nergens naar. De kassabonnen voor een taart is qua punten met de helft naar beneden gegaan stelletje oplichters daar. Hebben vele dingen niet meer veel verwisseling van personeel. Dat zegt al genoeg over het bedrijf hoe het daar aan toe gaat. Dit is echte Fabrieksbakker of Budget bakker geworden. Dat proeft je meteen dat het geen warme bakkers kwaliteit meer is. Dit was gelijk de laatste keer want luisteren naar de klant is tegen dovenmans oren gezegd!!!
Nieuwe eigenaren en nieuwe kansen nou mooi mooi niet. Hebben heel veel dingen niet meer die Bakker Fijn wel had. De actie broden zijn gekrompen 4 of 5 sneetjes minder. Het banket is kleiner geworden en qua smaak veel minder geworden. Alles lijkt gekrompen of afgepast of aangepast de gevulde koeken en alle hartige dingen zijn ook al veel kleiner geworden dat is daar met alles zo en dat is bewust gedaan maar de mensen zijn niet gek. Als het Brood en Ko is geworden dan is de kwaliteit enorm achterruit gegaan, heel erg jammer maar ons zien ze niet meer terug. Helaas maar waar, zie hier boven!!!
Sinds de overname is de kwaliteit van brood/broodjes en stokbrood slecht. Vroeger ambachtelijk, nu fabrieksbrood. Erg jammer.
Lekker brood goed gebak of vla . Redelijk prijs...op dinsdag of woensdag. Aanbevolen . Vriendelijke personeel...
Na het wisselen van eigenaar in september 2018 Is de bakkerij is erg achteruit gegaan. Brood veel minder lekker, bv puntjes zijn snel oud. We hebben net een saucijssen broodje gegeten en het gehakt is erg nat. Heel erg jammer. Bij deze zijn jullie een klant kwijt en zijn we genoodzaakt naar een andere bakker te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid