facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echte Bakker Nijkamp

Echte Bakker Nijkamp

Info

Echte Bakker Nijkamp is sinds 1930 een ambachtelijke bakkerij, door de jaren heen is dit uitgebreid met een lunchroom en een italiaanse ijssalon.

Adres: Dorpsstraat 16, 7451BT Holten
Telefoonnummer: 0548363703
Stad: Holten
Route: Dorpsstraat 16
Postcode: 7451BT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Nijkamp holten gebak, High Tea Nijkamp Holten, Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon, Holten menu, Nijkamp Holten facebook, Nijkamp Holten ijs, Bakker Nijkamp Zutphen openingstijden, Beste oliebollen Holten, Nijkamp oliebollen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brood van Jan Brood van Jan 1 km top bakker en niet duur echt een topper echt super top
Buitengewoon Holten Buitengewoon Holten 2 km Vegetarische keus zeer beperkt: salade met maïs, sla en tomaat, evt zonder kaas volge...
Recensies
Vorige week tijdens een vakantie dit heerlijke terras ontdekt. Kindjes konden met water op het plein spelen en wij hebben genoten van de heerlijke cocktails en de uitgebreide maar zeer goede kaart. Bediening kwam van een zeer enthousiaste en gezellige vrouw :. Komen zeker vaker terug!
Wie in de buurt van Holten is moet even bakkerij en ijssalon Nijkamp bezoeken. Wat een verrukkelijke ijs hebben ze daar. Ze maken er heerlijke coupe's van. Ook hun gebak en brood is heerlijk. Gewoon even langs gaan.
Was gezellig vertoeven op het terras. Heel verrassend Bakkerij - Cafe/restaurant & IJssalon inéén.
Lekker eten, leuke keuze voor ieder wel wat te vinden. Ik raad het twaalf uurtje aan.
"Warme bakker, maar een koude bejegening" Helaas de ervaring met bediening die de klant geeneens goedemiddag wenst, maar intussen wel zeer druk was met passerende bekenden te groeten en hele verhalen met vaste? klanten te houden. En dan geen aandacht voor je klant waar je aan tafel staat. Sorry, maar dit hoort niet. Houdt je aandacht bij de klant waar jeo0 dat moment mee bezig bent, dit stond ontzettend ongeïnteresseerd. Als het goed is leer je in de horeca dat de klant centraal staat, en ik hoef echt niet als koning behandeld te worden, maar een beetje respect in de vorm van aandacht en communicatie lijkt me niet teveel gevraagd toch? Het brood wat je krijgt bij bestellen van een "broodje dip" , is letterlijk gebakken lucht. Weinig smaak en je stopt het in je holle kies. Bij een goedkoop all you can eat restaurant, ala, maar bij een echte warme bakker verwacht ik toch eerder een stevig ambachtelijk/landelijk broodje. Voor ons geen warme aanbeveling qua dit. Over de rest van het assortiment kan ik niet oordelen.
Heeeerlijk eten, supervriendelijk personeel en gezellige sfeer!
Had een afspraak in Holten en wilde snel voorafgaand hieraan nog wat eten. In no-time stond er een heerlijke saté van kipdijfilet voor mijn neus, met een vers bereid stuk smakelijke kroepoek. Service is top en het eten smaakt ook uitstekend
Vandaag een high beer gehad! Wat een fantastisch arrangement. We startten met een Delirium biertje. Daarbij geserveerd een desembrood met smeersels. Daarna een lokaal biertje uit Holten zelf geserveerd met een plank vol lekkere hapjes. Als laatst nog bittergarnituur net nog een lokaal biertje uit Holten! Het was echt super!
Vandaag teleurgesteld in de oliebollen en flappen bij Nijkamp. Ik was er rond 1530 uur. Kwaliteit ver onder voorgaande jaren. Droog, hier en daar een krent in de oliebol geschoten. Jammer……teleurgesteld.
Op 27 december jl verse oliebollen bij Nijkamp gekocht voor ons nieuwjaars bezoek aan Engeland. Oliebollen zijn nog steeds overheerlijk op 1 januari! Een aanrader voor volgend jaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid