facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echte Bakker bos Klazienaveen

Adres: Langestraat 143, Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591 312419
Stad: Klazienaveen
Route: Langestraat 143


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker in Klazienaveen, Echte Bakker Emmen, Echte Bakker Borger, Bakkerij ten Napel Klazienaveen, Bakker Emmen bezorgen, Bakker Ambacht, Bakkerij Puur, Bakker Exloo
Recensies
Op vakantie in Parc Sandur en volgens de landelijke oliebollentest de 3e plaats voor de oliebollen in Drenthe. Deze zijn goed krokant, lekker zachte vulling en bij een bite komt net lekker beetje vet los. Mooie smaak. Bediening in de kraam ook super. Echt een aanrader!
Donderdag gebak gekocht, helaas was de cake van de schwartszwalder en slagroomgebak oud . Dit dezelfde middag meegedeeld maar was volgens mevrouw niet mogelijk. Dit was de eerste en laatste keer bij deze bakker. Nog nooit zulk slecht gebak gehad.
Super vriendelijk, gezellige zitjes, lekker vers gebak en brood en het personeel verdient echt een dikke pluim.
Vandaag bij bakkerij Bos een broodje gegeten, in een woord heerlijk. Vers en goed belegd, de koffie was ook goed. Voor wij weer naar huis gingen even terug naar de winkel gebak gekocht. Het zag er allemaal zo heerlijk uit. Maar bij het eten van het gebak was het oud en smaakloos erg jammer.
Lekkere broodjes gezond.
De lekkerste bakker die ik ken, heerlijk brood en een hele lieve en goede bediening. Altijd vriendelijk, ik zeg gewoon. Top!!!!!
Heerlijke cappuccino en lekkere koek Top
Vriendelijk personeel en een gezellige, sfeervolle plek om een bakje koffie en een lekker broodje te doen. Voor de kleintjes hebben ze vaak een klein broodje, heel attent!
Prima plek voor een kopje koffie of belegd broodje. Voor fietsers ook flesjes water te koop. En: op maandagochtend open! Attente bediening, heerlijke gebakjes. Aanrader!
Lekkere cappuccino gedronken met een heerlijke meergranen croissant. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid