facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echt Vugts

Echt Vugts

Geschiedenis

Op z'n Vugts is een zaterdagmiddag programma van 16.00u tot 18.00u met middle of the road muziek uit de jaren 50 tot heden voor en door de luisteraar op AVULO fm.



"De realistische olieverfportretten van Saskia Vugts kenmerken zich door een intense dynamiek die tot uiting komt rond de ogen. De portretten stralen kracht uit en geven je het gevoel dat er daadwerkelijk contact is. Haar oprechte interesse in de mens en het onderliggende karakter, in combinatie met een zorgvuldige voorbereiding, stellen Saskia in staat dit levendige beeld over te brengen op het doek. Saskia heeft ruim twintig jaar ervaring in haar vak en behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse portretschilders. Honderden werken van haar hand vonden inmiddels een vertrouwde plek in menig interieur. Veel voorkomende opdrachten bestaan uit het portretteren van familieleden: grootouders, kleinkinderen of kinderen en zakelijke portretten"
Adres: Marktveldpassage 34, Vught
Stad: Vught
Route: Marktveldpassage 34


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JongLeert JongLeert 249 meter Het jongerenprogramma van Avulo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid