facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echt Lef

Echt Lef

Info

Laat nieuwsgierigheid het wonder zijn en kies voor anders... www.echtlef.nl

Geschiedenis

Met veel passie en enthousiasme verzorgen wij dagelijkse, danwel wekelijkse bijles en huiswerkbegeleiding op eigen locatie om leerlingen en studenten een extra zetje en meer inzicht te geven in hun dagelijkse doen en laten, binnen en buiten het onderwijs.

Tevens werpen wij onze jonge en vernieuwende blik op het schrijven, redigeren en vertalen van tekst en laten we een frisse wind waaien door artikelen, websites en rapporten. De afgelopen jaren is er veel vertaalwerk van en naar het Engels verzorgd. Hierbij moet u denken aan de vertalingen van websites, nieuwsbrieven en protocollen. Maar Echt Lef heeft ook ervaring met het vertalen van romans of scripties. Het vertaalwerk wordt gedaan door native speakers, zodat u verzekerd bent van professionaliteit.
Naast vertaalwerk heeft Echt Lef een aardige portefeuille met vaste opdrachtgevers, waarvoor we elke vorm van tekst redigeren, corrigeren of herschrijven. Websites, scripties, persberichten en reclameteksten zijn door ons onder handen genomen, met prettige referenties tot gevolg.

Adres: Ratelaar 1, 5464 VS Mariaheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0612899316
Stad: Mariaheide
Route: Ratelaar 1
Postcode: 5464 VS


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Echt Lef.

Mariaheide school

openingstijden, locatie, vervoer. Ratelaar 1 mariaheide persoonlijke coach kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Echt Lef adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Echt Lef. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Echt Lef delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid