facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echt Ierland

Echt Ierland

Info

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland.

Geschiedenis

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, waar je in de gezellige pubs in contact komt met de ‘locals’ en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige muziek en Ierse liederen. Wij zorgen ervoor dat de accommodaties en het vervoer naar Ierland en ter plaatse uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in ‘persoonlijk’ geselecteerde kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in traditionele Ierse gastvrijheid.

Onze taak

Door jarenlange ervaring binnen de reiswereld en dankzij de vele bezoeken aan Ierland is onze kennis over Ierland erg groot en divers. Tijdens onze reizen door Ierland hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan rondreizen met een rustig reistempo. Niet gehaast en snel van plaats naar plaats rijden, maar genieten van de bestemming, de mensen, het eten, de accommodatie en de bezienswaardigheden waar je op dat moment bent. Wij hebben onze rondreizen door Ierland zo samengesteld, dat je deze fantastische bestemming optimaal kunt ontdekken!

Graag tot ziens bij Echt Ierland
Telefoon: 035-7200006 / E-mail: [email protected] / www.echtierland.nl

Producten

Bij Echt Ierland verblijf je in persoonlijk geselecteerde accommodaties. Vanwege de unieke ligging. Het warme welkom. En de sfeervolle open haard. Alle accommodaties zijn ‘family owned’ of ‘family runned’. De eigenaren zijn trots op hun verblijf. En dus helemaal Echt Ierland.

Meer dan 20 uitzonderlijk geselecteerde 03 tot 21-daagse rondreizen.
Wij maken deze rondreizen indien gewenst helemaal op maat; voor stellen, families en singles.
Wij verzorgen ook diverse themareizen:
8-daagse Culinaire rondreis
9-daagse Fotoreis
7-daagse visvakantie
5- en 8-daagse Wandelreizen
11 tot 18-daagse stijlvol genieten rondreis
Groepsreizen en Incentives: 2 tot 6 dagen: bijv. op maat Whiskey proeverij/ zeilen / teambuilding
2- tot 5 daagse Citytrip Dublin
2- tot 5 daagse Citytrip Belfast

‘Go as you please’ / Bed and breakfast vouchers:
Naast het complete bovenstaande aanbod aan (rond)reizen bieden waar wij vooraf de accommodaties voor je reserveren, is het ook mogelijk om met ‘Go as you please’ vouchers door Ierland te reizen. Je kunt dan kiezen uit ca. 1300 Bed & Breakfast adressen en stelt op deze manier je eigen rondreis samen.

Graag tot ziens bij Echt Ierland
035-7200006 / www.echtierland.nl / [email protected]



"Reisorganisatie Echt Ierland biedt sinds 2010 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Autorondreizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de locals ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen.Daarnaast zorgen wij ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid."
Adres: Burgemeester Reigerstraat 74, 3581 KW Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0357200006
ln.dnalreithce@ofni
Stad: Utrecht
Route: Burgemeester Reigerstraat 74
Postcode: 3581 KW


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: echt ierland fly drive, rondreis ierland, echt ierland zoover, fly drive ierland, echt ierland autohuur, echt portugal, vakantie ierland, trip ierland
Recensies
Prachtige fly&drive vakantie door Noord Ierland gemaakt in juli. We overnachtten in goede accomodaties in leuke plaatsen. We hebben heel veel gezien en gedaan. De informatie die we vooraf ontvingen was duidelijk en interessant. Na de vakantie lag er een lief kaartje van Echt Ierland op de deurmat.
Wij hadden een last-minute aanvraag, waarop snel en in overleg een volledige reis werd geregeld, met vlucht, autohuur en onderdak. Leuke guesthouses, heerlijk ontbijt en diner mogelijkheden in de buurt. 3 nationale parken en verschillende Unesco sites in de regio, meedenkende guesthouse hosts, nog nooit zoveel gezien op vakantie.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Echt Ierland.

Utrecht reisbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Burgemeester Reigerstraat 74 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Echt Ierland adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Echt Ierland. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Echt Ierland delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid