facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echt Hypotheekadvies

Echt Hypotheekadvies

Info

Welkom op de pagina van Echt Hypotheekadvies.
Wij geven Echt persoonlijk en onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, financieringen, pensioenen en verzekeringen.



"Wij geloven in de waarde van écht onderscheidend persoonlijk financieel advies, stellen service en klantenbinding hoog in het vaandel, beheersen het vakmanschap en hebben jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Hierdoor kunnen wij iedereen van passend advies voorzien. Of u nu in loondienst bent, een flexibel contract heeft, zelfstandig ondernemer bent of bijna met pensioen gaat: bij Écht Hypotheekadvies is iedereen welkom.Met twee vestigingen in Horst en Echt kunnen wij ons advies combineren met actuele & lokale marktinformatie."
Adres: 6101 DN, 6101 DN Echt
Telefoonnummer: 0475 724724
Stad: Echt
Route: 6101 DN
Postcode: 6101 DN



op zoek naar gerelateerd: Shafieq Djalielie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SNS Echt SNS Echt 43 meter Welkom op de Facebook pagina van SNS Bank Echt. Hier vind je informatie over hypothek...
Vleeshouwers Financieel Adviesbureau Vleeshouwers Financieel Adviesbureau 311 meter Blijf in godsnaam weg bij Fidus Echt. Wat is het daar een janboel zeg. Extreem slech...
Administratiekantoor FMP Stelten Administratiekantoor FMP Stelten 511 meter Bij Administratiekantoor F.M.P. Stelten is jouw boekhouding in de beste handen. Kenni...
Rouschop Assurantiën Rouschop Assurantiën 1 km Leon Roschop is heel behulp zaam je hoeft maar te vragen hij regeld veel voor je ik g...
Van Montfoort Financieel Advies Van Montfoort Financieel Advies 2 km Zeer prettige en persoonlijke omgang met van Montfoort. Deskundig, eerlijk, flexibel,...
Recensies
Shafieq heeft ons uitstekend geadviseerd met de aankoop van ons eerste huis. Binnen 24 uur na ons eerste contact zaten wij aan tafel met Shafieq en maakten wij een plan van aanpak. Met zijn deskundigheid en kennis was het aanvragen van de hypotheek en bouwdepot snel geregeld. Daarnaast heeft hij ons ook geholpen met onze verzekeringen en dit bespaarde ons veel zorgen en tientallen euro’s per maand. Ik kan dan ook met niets anders dan lof over hun dienstverlening spreken en raad het iedereen aan!
Super goed geholpen door Shafieq in aanloop naar de aankoop van ons eerste huis. Zijn bereikbaarheid, kennis en kunde zijn merkbaar en de gesprekken zijn open en het voelt direct vertrouwd. Dat is natuurlijk fijn gezien de bedragen en termijnen waar over wordt gesproken. Het herzien van al onze verzekeringen was een extra bonus die toch al snel 75 euro per maand heeft bespaard. Ook daar dezelfde bereikbaarheid en kunde gemerkt. Al met al, heel simpel en goed geregeld.
Super geholpen door Echt Hypotheekadvies in de aanloop naar onze eerste koopwoning. Bij vragen werd er direct gereageerd en kregen we de juiste hulp die we op dat moment nodig hadden. Super service!
We zijn ontzettend goed geholpen bij de hypotheekaanvraag door Shafieq. Er is gezocht naar de meest ideale hypotheek voor onze situatie! Tevens heel kritisch bij bijzonderheden in het taxatierapport in ons geval het bestemmingsplan. Zeker een aanrader!
Wij zijn super fijn geholpen door Shafieq! Hij kijkt echt naar je persoonlijke situatie en denkt ontzettend met je mee. Verder is hij altijd goed bereikbaar en beantwoord hij snel je vragen. Heel erg bedankt Shafieq!
Shafieq kwam met een goede oplossing voor onze hypotheekvraag. Hij wist meteen de juiste uitleg te geven en ons bij de hand te nemen om dit best wel ingewikkelde financiële plan te realiseren. Kundig en zeer toegankelijk. Hij reageert snel op vragen zelfs op zaterdagavond kregen we antwoord! en is geduldig. Compliment voor Shafieq en zijn collega's. Ook met Geert hebben we in de beginfase goed contact gehad en oriënterende gesprekken gevoerd. Toen hij voor een andere werkkring koos, nam Shafieq zijn taak over.
Wij zijn heel tevreden over Echt hypotheekadvies. Shafieq is heel behulpzaam en denkt goed mee. Hij is zeer deskundig en neemt uitgebreid de tijd voor je. Wij kunnen Echt hypotheekadvies dus van harte aanbevelen!
Shafieq is kundig, goed bereikbaar, proactief en een doorpakker. In no-time was onze hypotheek geregeld. Hij adviseert oprecht en geen vraag is hem teveel. Wij komen zeker bij Echt Hypothekadvies terug!
Service gericht en goed bereikbaar. Denken met je mee in het hele proces van aankoop tot verzekeren. Wil je van A tot Z begeleid worden in de aankoop van je nieuwe woning? Hier moet je zijn!
Zeer tevreden over de samenwerking met Shafieq en Ralph. We kregen al snel duidelijkheid over de hypotheken die voor ons interessant waren en konden hier vrijwel gelijk mee aan de slag. Alles werd ons helder en duidelijk uitgelegd waardoor we ons snel vertrouwd voelde bij het advies dat we kregen. Ook als we vragen hadden stonden ze altijd voor ons klaar. Alles is ons duidelijk gemaakt en we hebben een snelle en vertrouwde afhandeling gehad. Zeker aan te raden voor een snelle en duidelijke afhandeling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid