facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echowonder Nederland

Echowonder Nederland

Info

Welkom bij Echowonder! Het grootste echografisch bureau van Nederland! We verwelkomen alle a.s. ouders in een van onze 6 vestigingen.

Geschiedenis

Een echo van het wonder dat in je buik groeit. Dat willen jullie toch allemaal?
En dat kan bij ons. Graag zelfs. We nemen alle rust en tijd voor je om in 3D en zelfs bewegende beelden (4D) te kijken naar jullie kleine wonder.

Neem snel contact met ons op en dan zien we je graag in een van onderstaande vestigingen.

Amersfoort | Arnhem | Berkel Enschot | Hillegom | Hoofddorp | Oirsbeek

Meer van onze videoclips kan je ook vinden op ons Youtube kanaal: http://www.youtube.com/EchowonderNL

Tot ziens!
Team Echowonder Nederland

Adres: Kruislaan, 2131 WD Hoofddorp
Telefoonnummer: 071-7440000
ln.rednowohce@ofni
Stad: Hoofddorp
Route: Kruislaan
Postcode: 2131 WD



op zoek naar gerelateerd: echowonder amersfoort, echo wonder, echowonder oirsbeek, echowonder hillegom, echowonder openingstijden, echo wonder velp, echowonder berkel enschot, pretecho
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting PCSOH Stichting PCSOH 230 meter Heel goed. Het eten is er prima. Huisvesting kwam te vroeg. Was pas terug van revalid...
Ivoclar Vivadent Benelux Ivoclar Vivadent Benelux 759 meter Mooi park met bijzonder veel soorten bomen
Simple Check Simple Check 1 km Simple Check is een uitstekend bedrijf wat goed en passend advies geeft. Zo weet ik h...
IDEXX Animana IDEXX Animana 2 km IDEXX Animana servicedesk is fantastisch! Altijd vriendelijk, snel en heel bekwaam!
Ortho Health Foundation Ortho Health Foundation 2 km Recent heb ik de opleiding Orthomoleculair Therapeut versneld OTV in Hoofddorp afgero...
Pract'S Oefentherapie Pract'S Oefentherapie 3 km Jarenlang heb ik last van schouderklachten gehad. Bij verschillende fysiotherapeuten ...
SvRhypnose SvRhypnose 3 km Prettig mens waar ik mij snel op mijn gemak voelde. Hypnotherapie kan ik van harte aa...
Recensies
Zaterdag een echo gehad bij echowonder Hoofddorp. Helaas geen fijne ervaring gehad. Bij binnenkomt niet eens fatsoenlijk te woord gestaan. Er bleek totaal geen interesse te zijn. Ik kon gaan liggen en dat was het. De mevrouw die de echo doet lijkt niet helemaal te weten wat ze aan het doen is. Ik had een aantal dagen er voor een echo gehad in het ziekenhuis, en hieruit zag alles er goed uit. 4 dagen later, dus zaterdag een echo gepland bij dit bureau. Mw meette precies dezelfde grootte als wat er in het ziekenhuis opgemeten is, dit heeft mij in zo veel onzekerheid gebracht. Mw vertelde letterlijk; ‘ik kan er ook niet meer van maken dan wat het is.’ Hup ik mocht betalen en wegwezen. Ik heb vervolgens in paniek mijn verloskundige gebeld, en kon maandag terecht voor een afspraak. Echo’s aan haar laten zien, en wat blijkt mw heeft de echo niet goed uitgevoerd!! Bij mijn verloskundige zelfs vooruit gezet in termijn. Er was niets aan de hand, paniek voor niks! En weggegooid geld. Ik adviseer iedereen dan ook om hier niet voor een ‘vroegere’ echo te komen.
Mw was vriendelijk, echo gemaakt. In eerste instantie was het geslacht niet goed gezien duurde ook lang voordat mw het zag. Ja even kijken naar de NUB. Ik was toen 15+3dagen. Het zou volgens de echoscopist een jongen worden maar wij krijgen overduidelijk een meisje.
Vanmiddag geslachtsbepalingsecho met 15+2 weken gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen, we hebben zelfs nog even in 3D mogen kijken! Het geslacht ook overduidelijk gezien.
Bij beide zwangerschappen pret echo's hier gehad. Bij beiden goede ervaringen. Er hangt een fijne sfeer en ze neemt alle tijd voor de echo's. Zeker een aanrader!!
Twee keer hier geweest. 1 keer voor korte geslachtsbepaling echo en 1 keer voor uitgebreide 3D echo. Maar wat een fijn echocentrum is dit! Er word uitgebreid de tijd voor jou en de baby genomen en er word uitleg gegeven wat je ziet. Bij beide keren stuk langer naar de kleine mogen kijken dan de oorspronkelijke afgesproken tijd. Geen gevoel van haast, maar echt genieten van het wonder in de buik. Wat een feest! Mocht ik ooit nog een keer zwanger raken, dan kom ik hier zeker terug!
Bij aanvang gaven we expliciet aan dat het geslacht op een blaadje geschreven mag worden zonder tegen ons te zeggen. De echoscopiste knikte begripvol ja. Maar zodra ze het geslacht zag, heeft ze het tegen ons gezegd. Erg balen en jammer, we keken uit naar een momentje samen en alleen, om het briefje open te maken. De hele benadering was onpersoonlijk, op het einde was het ook: hebben jullie nog vragen? Nee? Dat is dan 60 euro.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid