facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EchoVisie

EchoVisie

Geschiedenis

EchoVisie is een nieuwe echopraktijk in Heerde! Gespecialiseerd in het maken van zowel pretecho’s in 2D, 3D en 4D als in het maken van echo’s van spieren en pezen voor de fysiotherapeut!

Pretechografie:
Het woord pretechografie zegt het al: een moment om volop van te gaan genieten! Dat is het doel bij EchoVisie, in een leuke gezellige en ontspannen sfeer jullie ongeboren kindje bekijken! U kunt langskomen voor een geslachtsbepaling, een 2D pretecho of een 3D/4D pretecho!

Spieren en pezen:
In samenwerking met de fysiotherapeut zorgt EchoVisie voor een echo van de schouder, knie, pols en of enkel/voet. Zo kan er snel een diagnose gesteld worden waarop de behandeling van de fysiotherapeut doelgerichter en sneller kan starten!

Adres: Molenweg 2, 8181BJ Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578700234
Stad: Heerde
Route: Molenweg 2
Postcode: 8181BJ



op zoek naar gerelateerd: 3D echo Zwolle, Pretecho Nunspeet, 3D echo Gelderland, 3D echo Almelo, Pretecho Voorburg, 3D echo baby, Pretecho Bergen op Zoom, Pretecho Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LifeWell LifeWell 686 meter LifeWell biedt ondersteuning voor mensen die meer energie kunnen gebruiken, vitaal wi...
PediTerra PediTerra 967 meter Ze verstaat haar vak uitstekend
Recensies
Super fijne ervaring! Ida heeft ons fijn onthaald en iedereen voelde zich welkom om mee te kijken naar de kleine. Ik wilde het geslacht zelf nog niet weten en dit heeft zij goed gedaan door dit mee te geven en ervoor te zorgen dat ik echt niks zou zien in de tussentijd. Ze heeft goed ondersteund en de tijd genomen om het kindje in beeld te brengen. Aanrader!
Vandaag een echo gehad bij Ida. We voelden ons zeer warm en welkom ontvangen en zijn goed geholpen door de zeer ervaren echoscopiste. Ida nam haar tijd ontving ons op een professionele manier en in een schone hygiënische omgeving. Wij gaan zeker terugkomen bij Ida voor een volgende echo!
Er zijn mooie echo's gemaakt van onze kleine en zijn ook het geslacht te weten gekomen. Kom graag nog een keer terug voor een pretecho. Echt een aanrader als je dat hier wil doen. Voelde mij heel prettig bij het bezoek
Wat een fijne ervaring hebben wij hier gehad. Ida is ontzettend lief, stelt je op je gemak en laat het kindje zo goed mogelijk zien. Ook de echokamer is heel prettig. Nogmaals bedankt voor alles!!
Vandaag een hele toffe 3D echo gehad. De baby lag er zo mooi voor. We hebben prachtige beelden gekregen. Erg blij mee.
Hele leuke ervaring om een 3D/4D echo te laten maken, er wordt de tijd genomen om je kindje goed in beeld te krijgen en legt goed uit wat je ziet!
Kwaliteit van apparatuur is goed en de medewerker gaat prettig te werk. Ruime keuze in mogelijkheden. Wij zijn erg tevreden!
Op advies van een vriendin bij EchoVisie terecht gekomen. Wat een super ervaring. Vriendelijk en Professionele medewerkers. Zeer tevreden.
Geweldig! Zij maakt je bezoek heel bijzonder! Leuk voor de vrouw maar ook voor de partner! Wij hebben meerdere echo's staan. Ga er altijd met veel plezier heen! Kan het 100% aanraden!
Leuke plek om een pretecho te doen! Ze neemt ruim de tijd om goed naar het kindje te kijken en mooie plaatjes te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid