facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echopraktijk First Look

Echopraktijk First Look

Info

De eerste praktijk van het noorden met 2d, 3d en 4 dimensionale echografie

Geschiedenis

De eerste echopraktijk van het noorden met HD live



"De praktijk van het noorden voor medische en echo's op verzoek"
Adres: Bieslookstraat 31, 9731 HH Groningen
Telefoonnummer: 0623233253
Stad: Groningen
Route: Bieslookstraat 31
Postcode: 9731 HH



op zoek naar gerelateerd: Echo praktijk, Vroege echo 6 weken Groningen, First look bruiloft, 3D echo, Pretecho Leek, Pretecho Drenthe, Pretecho Assen, Echo aan huis Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chavah  leef - leerhuis voor jonge moeders Chavah leef - leerhuis voor jonge moeders 373 meter Chavah de slechtste moeder kind huis die ik ooit heb meegemaakt.
Popke Popke 3 km Mijn dochtertje noemt het 'het kleine winkeltje'. Terwijl zij speelt, kan ik rondkijk...
Dubbel Zen Dubbel Zen 4 km Bij Doete heb ik de online lockdown editie gevolgd. De online cursus is zeker een aan...
Verwachtingsvol Verwachtingsvol 4 km De ademsessie bij Vivi was voor mij een nieuwe ervaring op het gebied van lichaamsbew...
Isis Kraamzorg Isis Kraamzorg 5 km Onze ervaren en lieve kraamverzorgenden leven zich in, in jouw gezin en situatie. Daa...
Kraamzorg Het Groene Kruis Kraamzorg Het Groene Kruis 5 km Tesmara, bedankt voor je hulp. Je bent een heel vriendelijk en attent persoon. Hoogac...
Recensies
Ik ging heen voor een pretecho van mijn tweeling. Op de website zelf stond nergens aangegeven dat ik dubbel moest betalen dit zou wel fijn zijn , want ik had per toeval net genoeg geld bij mij. Verder was 1 van de 2 duidelijk te zien, bij de 2de was het vaagjes en lag die er gewoon niet goed bij. Ze zei dat ik er maar vanuit moest gaan dat dat ook een meisje was. Dus daar ben ik totaal niet zeker over, leek alsof ze maar wat ervan moest maken. Ik las dat andere mensen wanneer een baby er niet goed voor ligt weer gratis terug konden komen. Heb dmv online contact formulier bijna een maand geleden aangegeven dat ik dat graag zou willen omdat 1 dus niet goed lag. Nooit een reactie gekregen.
Vandaag een 4d echo laten maken van mijn zoon, werden vriendelijk ontvangen/behandeld. Prachtige foto’s van mijn kleine man ontvangen. Zeer zeker een aanrader!
We hadden gekozen voor een 4D echo, en wat een mooie bijzondere ervaring en beelden worden er vastgelegd. Wij zijn positief verrast en raden dit andere ook aan. Super service. Helder en duidelijk.
Zeker een aanrader! Zeer vriendelijke vrouw en er werd echt de tijd voor ons genomen. Hele mooie beelden mee gekregen. Erg blij mee! Voor een volgende pretecho ga ik hier zeker weer heen.
Omdat onze echoscopist last minute had afgezegd wegens ziekte konden wij, ondanks vakantie terecht bij first look. Er werd rustig de tijd genomen en vragen werden duidelijk beantwoord. Nogmaals bedankt dat je tijd vrij wou maken in je vakantie voor ons!
Het was boven onze verwachtingen! Het ziet er zeer verzorgd uit. Verder neemt mevrouw de tijd, en heeft ze verstand van haar vak en is ze super vriendelijk. Wij hebben er voor gekozen om een 4D echo te laten doen. Het beeld was meer dan wij ons hadden kunnen voorstellen. Ik zou dit praktijk zeker aanraden!
Echte aanrader! Deze vrouw neemt alle tijd! Ik ben 3 keer kosteloos terug gekomen omdat eerst baby niet mee werkte! Uiteindelijk super mooie beelden! Super blij mee!
Bij binnenkomst alles okey d8 ik Maar eenmaal toen het geslacht bekend was en dat was al echter al wel binnen 2 min zo.... Veegde ze de gel van de buik en werd de pin tevoren gehaald en gezegd.... Zo dat is dan €30,- Dus konden we vertrekken Staat toch min 15 voor zo onderzoek? Hadden gehoopt toch echter wel iets meer te mogen zien, we zagen het maar amper, we konden het verder alleen doen met de echo waarop het te zien is Ik zeg geen aanrader!!!!
Gisteravond waren we langsgeweest voor geslachtsbepaling. We werden erg goed geholpen met alle persoonlijke aandacht. Top
2 a 3 minuten binnen daarna nu 30 euro svp belachelijk we konden amper het geslacht zien en niet vriendelijk. Veegde de huik zo dat is 30 euro..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Echopraktijk First Look met het openbaar vervoer


Groningen, Eenrumermaar 290 meter
107
3
Groningen, Eenrumermaar 300 meter
107
3
Groningen, Langszij 380 meter
3
Groningen, Langszij 450 meter
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid