facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echocentrum Hoogeveen

Echocentrum Hoogeveen

Info

Professioneel echocentrum met de modernste technieken uitgevoerd door ervaren echoscopist. Voor zowel medische echo's als pretecho's in de zwangerschap!



"Professioneel echocentrum: prachtige pretecho in 2D, 3D of 4D ook geslachtsbepaling.Ook voor medische echo's in de zwangerschap.Onze ervaren echoscopisten maken gebruik van de modernste technieken om hiermee jullie kindje zo goed mogelijk in beeld te brengen.Foto’s en filmpjes direct op je mobiel!Ben je ook zo benieuwd naar jullie kindje? Neem dan contact op voor een afspraak!"
Adres: Dr. G.H. Amshoffweg 1-4, 7909AA Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528286288
Stad: Hoogeveen
Route: Dr. G.H. Amshoffweg 1-4
Postcode: 7909AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor Voettherapie Centrum voor Voettherapie 1 km Ik had vandaag een afspraak om 13.45 maar gister werd ik al gebeld waar ik bleef. Ik ...
Centrum voor Welzijn & Gezondheid Centrum voor Welzijn & Gezondheid 2 km Het Centrum voor Welzijn & Gezondheid is gevestigd aan Het Haagje 109 in Hoogeveen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid