facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Echoburo Stiens

Info

Echoburo Stiens is een zelfstandig echoburo waar de medische echo’s worden gedaan. Het Echoburo bevindt zich in het gezondheidscentrum van Stiens (FR)

Geschiedenis


Een gespecialiseerd echoburo in Stiens
Echoburo Stiens is een gespecialiseerd echoburo in het Noorden van Friesland. De echo’s worden gemaakt door Marloes Bras, echoscopist en verloskundige. Als zwangere kunt u bij ons terecht voor de termijn en/of 20-weken echo. Het maakt daarbij niet uit of u wordt begeleid door ons verloskundige praktijk of die van een ander. Je bent namelijk van harte welkom!

Adres: Griene Leane 5, 9051 LZ Stiens
Telefoonnummer: 058-2572075
Stad: Stiens
Route: Griene Leane 5
Postcode: 9051 LZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00

Recensies
Meerdere zwangerschappen bij deze verloskundige geweest. Altijd heel erg tevreden geweest. Heel erg betrokken tijdens de zwangerschappen maar ook erna nog. Nemen altijd de tijd voor je, je bent altijd welkom, ook met alle vragen ben je altijd welkom. Ook heel fijn dat alle echo's hier kunnen gebeuren, ook krijg je een USB stick mee met alle foto's en filmpjes van de hele zwangerschap, heel erg leuk. Ik zou geen ander aanbevelen dan deze verloskundige praktijk.
Verloskundige praktijk stiens heeft ons bij al onze 4 kinderen, welke allemaal thuis zijn geboren, uitstekend begeleid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid