facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EBC Taleninstituut

Info

EBC Talen voor écht maatwerk, snel resultaat en een flexibele planning!

Geschiedenis

Wilt u vlotter spreken, telefonisch of face to face? Met meer zelfvertrouwen uw verhaal doen? Uitleg geven zonder misverstanden? Wilt u een klant binnenhalen? En heeft u geen zin in lastige grammatica maar wilt u wel overkomen of u verstand van zaken heeft? Dan maakt u met EBC Taleninstituut de juiste keuze.

Een taalcursus van EBC Taleninstituut is altijd maatwerk. Dankzij de kwaliteiten van onze taaltrainers - Native Speakers - leert u in de taalcursus van uw keuze precies wat u nodig heeft. De taaltrainers van EBC weten hoe zij u snel en doeltreffend kunnen helpen om met zelfvertrouwen te communiceren in een vreemde taal, inclusief omgangsvormen en alle belangrijke culturele aspecten.

EBC Taleninstituut heeft een toegespitst aanbod van taalcursussen voor zowel bedrijven, overheden als particulieren. Neem gerust contact op met EBC Taleninstituut en stel uw vragen over een taalcursus, een tekst vertalen of de inzet van een tolk! Wij zijn u graag van dienst.

Adres: Keldermanslaan 3, 4611 AL Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164 26 56 79
Stad: Bergen op Zoom
Route: Keldermanslaan 3
Postcode: 4611 AL


Recensies
Ik heb daar echt veel geleerd ...
Vertaald door Google Erg goed Origineel Foarte bine
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid