facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ebbers Media

Info

Wij zijn Ebbers Media, een creatief bureau in de Achterhoek die internet- en video oplossingen onder één dak bundelt.

Geschiedenis

Waarom doen wij wat wij doen?
Elke dag bezig zijn met je passie. Dat is fantastisch! Wij mogen en kunnen doen waar we goed in zijn. Verrassende video’s en klantgerichte websites bedenken, en deze technisch perfect uitvoeren. Als we met elkaar in zo’n werkflow zitten, voelen we ons goed, voldaan en vol energie. De tevreden klant is onze brandstof om door te blijven gaan met wat we doen. Omdat we alert en nieuwsgierig zijn, spijkeren we onze kennis voortdurend bij. Zo kunnen we steeds betere, creatieve en functionelere oplossingen bedenken.

Hoe doen wij dit?
Al onze klanten krijgen een behoorlijk portie aandacht. Wij luisteren naar je! Door goed te luisteren achterhalen wij wat het onderscheidend vermogen is van jouw organisatie. Door dat onderscheidend vermogen uit te lichten in een website of video geven wij organisaties een gezicht. Zo kunnen we jouw producten en diensten beter presenteren.

Waarin wij geloven
Plezier in je werk. Dat vinden wij belangrijk. Ook bij ons komt een collega wel eens binnen met een ochtendhumeur. Dan geven we hem aandacht, maken een lolletje, vrolijken hem op. Daar zijn we collega’s voor! Net zoals het waarderen van de goede teamspirit, zetten we ook in op de goede interactie met onze klanten. We investeren in die samenwerking, luisteren goed, geven aandacht en wijzen niet direct op dat extra uurtje dat we hebben geïnvesteerd om het project perfecter af te kunnen ronden.



"Fervent DigitalJij wilt groeien. Snél groeien, als het even kan. Met een legio aan digitale marketing technieken & strategieën geven wij jouw snelle groei een kickstart. Tegelijkertijd, en dat is waar ons hart écht sneller van gaat kloppen, werken we aan iets van meer waarde voor je bedrijf. Het meest waardevolle en hoogst haalbare, namelijk: liefhebbers.Liefhebbers creëren duurzame groei. Ze zijn trouw aan jou, blijven langer klant, besteden meer en nog belangrijker: liefhebbers delen jouw verhaal met anderen. Volgens ons is die groei nog veel mooier. Daarom is ons antwoord op jouw groeivraag: We moeten meer liefhebbers creëren. Liefhebbers die groei creëren."
Adres: Dijkstraat 15, 7131 DM Lichtenvoorde
Telefoonnummer: +31 (0)544 37 54 61
Stad: Lichtenvoorde
Route: Dijkstraat 15
Postcode: 7131 DM



op zoek naar gerelateerd: Ebbers Lichtenvoorde, Fervent Digital
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rick Mellink - Video en Fotografie Rick Mellink - Video en Fotografie 1 km Like deze pagina en kijk ook eens op www.rickmellink.nl !
RS Vormgeving RS Vormgeving 1 km Hét reclamebureau van Lichtenvoorde voor grafisch ontwerp en webdesign.
Recensies
In 2014 zijn we gestart met de samenwerking en al die jaren naar volle tevredenheid. De punten waar we het meest aan hebben gehad zijn vooral de hulp die geboden wordt bij het bepalen van de strategie en identiteit. Zelf vonden we dit moeilijk om onder woorden te brengen en het zichtbaar te maken voor onze klanten. Het team van Fervent Digital heeft ons beter laten inzien wie wij zijn en wat onze kracht is. Doordat ze écht goed naar ons luisterden hebben zij ons verhaal perfect weten te visualiseren. Wij zijn liefhebber ;- Rick & Marijke
Na even overwogen te hebben om al dan niet een review te schrijven, hebben we toch besloten dit wel te doen. Dit heeft als reden om andere ondernemers die welwillend zijn een webshop te laten bouwen/marketing goed na te laten denken over een samenwerking met dit bedrijf. Onze ervaring met dit bedrijf is helaas niet goed. Mondelinge afspraken worden niet nagekomen, het is van groot belang om alle afspraken op papier te zetten tot in detail en niet vertrouwen op mondelinge afspraken. Zelfs dan, als alles op papier staat, wordt er teruggekomen op leveringsvoorwaarden etc. Er wordt van alles berekend, zonder overleg hierover wat vervolgens weer eerst betaald moet worden. Dit kan een keer gebeuren, maar naar meerdere keren kwamen we toch vaak met verrassende facturen. Waar zij aangeven uren met iets bezig te zijn, blijkt achteraf dat dit in de praktijk vaak minder tijd in beslag neemt dan wordt gezegd cq. berekend. Dit bedrijf geeft je eerst het gevoel van vertrouwen, prettige samenwerking en blijk van kennis. Maar achteraf hebben wij ervaren dat zij doen blijken alsof er geluisterd wordt naar de klant, maar achteraf trekken zij hun eigen plan. Geweldige verkoop praatjes, maar qua uitvoering is dit niet terug te zien. We zijn erg blij dat we met dit bedrijf geen zaken meer doen.
Als ik het goed heb, ben ik klant 'van het eerste uur'. Het Commerciële Huis doet sinds 2007 zaken met Fervent Digital voorheen Ebbersmedia. Meerdere projecten websites, leadgeneatieprojecten die impact hebben en andere sales-ondersteunende trajecten met elkaar gedaan. Wat mij opvalt is de open en prettige cultuur. Er wordt goed mee- en verder gedacht. Er is ruimte voor sparren en bijsturen voor, tijdens en na een project. Ik kan niet anders stellen dan dat ik oprecht blij ben met onze samenwerking.
Met Fervent werken we samen om onze vindbaarheid op Google te optimaliseren. Ik ben er erg tevreden mee, ze denken met je mee om de kosten onder controle te houden en zo goed mogelijke zoekwoorden te gebruiken. Ik heb voor de optie gekozen dat er zelfstandig aanpassingen in Adwords door Fervent gedaan kunnen worden.
Bij The Boomerang Service hebben wij naar alle tevredenheid onze complete huisstijl en website ondergebracht bij Fervent Digital. Onze ideeën en missie zijn uitstekend vertaald naar huisstijl en website. Erg tevreden en een aanrader voor iedereen!
Fijne hulp gehad bij het oplossen van wat technische problemen op onze website! Snelle reacties en kundig advies.
Gezellige boel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid