facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EAT and get FIT

EAT and get FIT

Info

www.eatandgetfit.com [ Aankomen, Afvallen, Beweging, Bewustwording ]

Geschiedenis

Ik ben Lianne Beijer, coach op het gebied van voeding, sport & mindfulness.

Via Eat & get Fit wil ik jou coachen naar de beste versie die jij van jezelf wilt worden!

Holistisch Evidence Based – want ik geloof dat als we de wetenschap optimaal toepasbaar willen maken in de praktijk, er een totaalaanpak nodig is waarbij we kijken naar jouw fysieke behoeften, mentale behoeften en hoe we dit het beste vormgeven in jouw leven (rekening houdend met werk, gezin, studie, etc…)

Met een enorme passie voor voeding [aankomen, afvallen, voedingsproblematiek, etc.], beweging [sport in de breedste zin van het woord] en bewustwording [mindfulness, meditatie, yoga] hoop ik anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Vitaliteit, gezondheid, geluk… letterlijk & figuurlijk goed in je vel zitten; dat is de drijfveer achter mijn werkzaamheden.

Post HBO ben ik me gaan bijscholen via diverse opleidingen in fitness & voeding; zo ontstond in 2012 het concept voor Eat & get Fit. De eerste jaren enkel via online coaching, inmiddels uitgebreid tot een groter platform met veel samenwerkingsverbanden (zie kopje zakenpartners) en face-to-face trainingen.

Eat & get Fit staat voor nooit meer op (jojo-) dieet gaan, maar via structurele veranderingen in je levensstijl optimale resultaten behalen. Ook de Personal Training sessies, online coaching op het gebied van krachttraining en m’n Yogilates lessen – overal is maatwerk het sleutelwoord en via structurele veranderingen optimale resultaten behalen.



"Meer dan 10 jaar ervaring als voedingsdeskundige en personal trainer. Inmiddels zonder eigen website. Ik neem nog weinig nieuwe klanten aan. Heb je een mooie doelstelling waarin ik je kan helpen met revalideren, afvallen, gezond aankomen of algehele vitaliteit vergroten? Stuur een mail naar [email protected]. Ik neem contact met je op voor een telefonische intake."
Adres: Schipbroekenweg 30, 2071BZ Velsen
Telefoonnummer: 0629291879
Stad: Velsen
Route: Schipbroekenweg 30
Postcode: 2071BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Verbinding TCB In Verbinding TCB 802 meter Wij verbinden hulpverlening en onderwijs. Wij geloven in een systemische aanpak!
Goos PTC Goos PTC 900 meter GoosPTC is een heerlijke gym om in te trainen. Het concept waarbij het leveren van de...
Lief Gedragen Lief Gedragen 914 meter Lief Gedragen is dé coach voor ouders op het gebied van zwangerschapsverlies. Ben jij...
Akersloot Diëtetiek Akersloot Diëtetiek 1 km Akersloot Diëtetiek, de diëtistenpraktijk waarbij u voorop staat! Bij Akersloot Dië...
Pentakel coaching en begeleiding voor moeders Pentakel coaching en begeleiding voor moeder... 2 km Pentakel helpt moeders, die stress en onzekerheid ervaren bij het opvoeden, om weer d...
Crosscoaching Crosscoaching 2 km Christelijke coaching en counseling bij verlies of een nare ervaring met veel impact
Human Spirit Human Spirit 3 km Ik heb zeer recent de opleiding tot Ademcoach bij Jeannette afgerond. Tijdens de ople...
Henk Willem Olivier Henk Willem Olivier 102 km Blogger, spreker, coach, trainer met een missie: Mensen inspireren om vrij te leven e...
Recensies
Na 14 lessen Pilates van Lianne voelen mijn echtgenote en ik ons stukken beter en sterker. De opbouw in de lessen, de persoonlijke begeleiding, haar enthousiasme en haar professionalisme zijn enorm inspirerend. 1 uur per week maakt een enorm verschil en elke week kijken wij weer uit naar het uur dat Lianne ons 'te pakken neemt'!
Lianne is voor mij de perfecte coach, ze begeleidt me nu al bijna een jaar als personal trainer en de afgelopen maanden ook als voedingscoach. Heb inmiddels met haar hulp mijn eet- en sportpatroon totaal veranderd, met mooie resultaten als gevolg! Haar totaal-aanpak en persoonlijke begeleiding is voor mij perfect!
Met een zeer goed gevoel kijk ik terug op tien keer gewerkt te hebben met Lianne. Mijn doelen van afvallen, soepeler worden en kijken of een sportschool wat voor mij zou zijn, zijn allemaal behaald. Natuurlijk moet de motivatie van uit je zelf komen, maar met een coach als Lianne naast je kan dat bijna niet mislukken; motiverend, stimulerend, positief, soms grenzen opzoekend, maar ze ook zeker bewaken. Veel dank!
Coach op het gebied van voeding, sport & mindfulness. Lianne is mijn PT en ik kan haar van harte aanbevelen. Ze weet waar ze over spreekt en is een topper om je te enthousiasmeren en te motiveren. Ergens last van dankzij sporten of door een verkeerde houding? Lianne heeft een oplossing. Voedingsadvies? Kom maar op; ze heeft een antwoord. Ze denk in alles met je mee! Kortom, een echte alleskunner met passie voor haar werk.
Ik kan Lianne echt aanraden. Ze is mijn PT en ik volg ook de yogilates lessen bij haar. Wat mij betreft een gouden combinatie, ik voel me fit! Haar PT-lessen zijn uitdagend en motiverend en de yogilates lessen zijn een fijne combinatie van inspanning en ontspanning. Daarnaast geeft ze goed onderbouwde voedingsadviezen.
Lianne is een echt een topper van een PT. Ze heeft me geholpen met een training- en voedingsschema. Mijn doel was sterker worden en spieropbouw. Als ik dacht dat het niet verder kon, wist ze het toch eruit te halen. Dankzij haar ben ik zoveel sterker geworden in een relatief korte tijd. Simpel voorbeeld: begon op 60k dead lifting, en zit nu op 140kg verspreid over zeg 3-4 maanden. Mega trots op het resultaat! Daarnaast weet ze enorm veel, heeft ze altijd goed advies en is super aardig. Kan iedereen aanbevelen om 'ns kennis te maken!
Sinds ik begonnen ben met de personal trainingen en ik een eetschema op maat heb gekregen, heb ik al 6 maanden geen last meer van mijn knieën sinds 12 jaar! En natuurlijk een stuk fitter. Super coach!
Al ruim 2 jaar volg ik de Yogilateslessen van Lianne. Altijd weer uitdagend maar ook ontspannen. Na de les heb ik altijd meer energie dan ervoor.
Hele fijne persoonlijke begeleiding! Luisterd goed naar de persoon, en weet uitstekend waar ze mee bezig is. Echt een aanrader!
Fysiek en mentaal mijn doelen behaald. Dank wel daarvoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid