facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Easylon Loon & Salaris BV

Easylon Loon & Salaris BV

Info

Easylon Loon & Salaris is leverancier van betaalbare, gebruiksvriendelijke salarissoftware. Kijk hier voor de laatste ontwikkelingen.

Geschiedenis

Betaalbaar, gebruikersvriendelijk, professioneel en voor ieder bedrijf bereikbaar.

Easylon Loon & Salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van ‘betaalbare’, 'gebruikersvriendelijke’ en ‘professionele’ salarissoftware. Deze software dient voor een ieder bedrijf toegankelijk te zijn.

Adres: Diepenburchstraat 44, 3155 TC Maasland
Telefoonnummer: 010-5937211
Stad: Maasland
Route: Diepenburchstraat 44
Postcode: 3155 TC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Easylon support, Easylon contact, Gratis loonadministratie software, Elsa online Wachtwoord vergeten, Elsaonline, Salarisadministratie uitbesteden
Recensies
Jarenlang zeer tevreden geweest over Easylon. Bij mijn bedrijfsbeëindiging willen ze me niet ter wille zijn en moet ik nog een jaar door betalen voor iets waar ik eigenlijk geen niks meer aan heb. Ter compensatie wordt me de lite versie aangeboden. Deze blijkt alleen te kunnen draaien op de 32 bit versie van Access. Nu wordt er voorgesteld om een downgrade te doen op de gehele versie van Office. Volgens de systeem beheerder een heel slecht plan. Bovendien gaan daar waarschijnlijk veel uren en ergernis in zitten. Kortom het vertrouwen in Easylon is in één keer door de bodem gezakt.
Zo'n compleet salarispakket voor zo'n prijs, dan verwacht je niet dat het zo geweldig werkt! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid