facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Easie.n

Easie.n

Info

Voor het perfecte relatiegeschenk

Geschiedenis

Vier studenten die vinden dat het allemaal net iets beter kan. Een glasheldere bedrijfsvoering: Klant is koning, snelle levering en gewoon 3 maanden garantie.

Easy Wired: Voor al je telefoon accessoires en relatiegeschenken.

Ben je benieuwd geworden? check onze webshop: www.easywired.nl



"Wanneer je relatiegeschenken gaat bestellen, doe je dit met een doel. Je wilt dat de tijd en het budget dat je in relatiegeschenken steekt iets oplevert. Of dit nou meer omzet is, meer leads generen of een WOW-effect oproepen bij je klanten, het is belangrijk dat deze campagne zich terugbetaalt. Hier denken wij in mee.Wij helpen je met het realiseren van het perfecte relatiegeschenk voor jouw organisatie om zo een WIN-WIN situatie te creëren. Want wanneer je campagne succesvol is verlopen zijn beide doelen behaald. Het gewenste resultaat voor jou en een tevreden klant voor ons."
Adres:
Telefoonnummer: 31622899221
Stad: Harkema


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 12:00 - 18:00

Recensies
Prachtige koffiemokken laten bedrukken via Easie. Razendsnelle service, super leuk contact en bovenal een goede prijs. Dat ik de 100e review voor Easie Relatiegeschenken mag bekronen met 5 sterren lijkt me dan ook meer dan verdiend!
Beste Tjip, Heel graag wilde ik je nogmaals bedanken voor de fantastische service bij het bestellen van de hesjes met logo. Niks was te gek en overal werd meegedacht. Zelfs toen de logo's nog even snel aangeleverd moesten worden was je bereid om in je weekend de logo's om te zetten naar het juiste bestand. En dan ook nog werd alles ruim binnen de tijd geleverd en konden de kinderen in hun mooie nieuwe hesjes op schoolreisje. Ik zal jullie zeker onthouden mochten wij in de toekomst eenzelfde service nodig hebben. En daar waar het kan zal ik jullie zeker aanbevelen. Nogmaals enorm bedankt. Met vriendelijke groeten, Renée
Goede service en snel contact. Ik heb bidons laten bedrukken voor al mijnsporters en andere klanten. Levering was eerst wat onduidleijk, maar uiteindelijk is het gewoon perfect op tijd gekomen. Heel blij mee.
Zeer deskundige en professionele partij om mee te werken. Komen hun afspraken goed na, geven passend advies en leveren kwaliteit. Zeer tevreden!
Fantastisch bedrijf met oprechte interesse en klantvriendelijkheid!! Snelle levering en met een prachtig resultaat.
Top service, zeer klantvriendelijk, goede kwaliteit producten, goede bereikbaarheid in communicatie. Erg fijn om mee samen te werken!
Wat een fijne partij om mee samen te werken! We hadden een grote bestelling met veel spullen. De oorspronkelijke deadline was niet haalbaar, maar we werden gebeld met een uitleg en een aanzet om toch die bestelling zo snel mogelijk gereed te krijgen. De bestelling ging naar onze partners, en die waren heel blij met hun cadeaus. Echt pluspunten voor het meedenken en de heldere communicatie!
Werken met de mannen en vrouwen van Easy is heel prettig. Dit bedrijf heeft ons al vele malen goed geholpen. Dit zijn echte serviceverleners. Top en nog betaalbaar ook!
Vorige week nieuwe pennen besteld voor ons bedrijf. Goed geadviseerd wat betreft de keuze voor de pennen. Ook korte lijnen en er werd meegedacht. Vandaag met veel plezier de nieuwe pennen binnen gekregen. Bedankt, topservice!
Prima resultaat en snelle levering , de gepersonaliseerde aan voerdersbanden waren een groot succes bij afsluiting van een training.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid