facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EA Personal Training

EA Personal Training

Info

Personal Training, Bootcamp, small group training, functional training, survivalrun training, Obstacle Course Racing en nog veel meer.



"EA Personal Training / EA Obstacle Course is een buitensportbedrijf. We verzorgen lessen Personal Training, small group en groepslessen. Groepslessen zijn o.a. Bootcamp, HIIT-training, Functional Training, CardioBoxing, OCR-Survivalrun, Conditietraining en trainingen op maat. We hebben lessen voor kinderen vanaf 7 jaar, jeugd tot 18 jaar, volwassenen en ouderen. We zijn geopend van maandag t/m zaterdag en met meer dan 40 lessen per week is er altijd een les die bij je past. Ben je enthousiast geworden en wil je een proefles doen? Mail naar [email protected]. Je bent van harte welkom!"
Adres: Larikslaan 3, 4254 BD Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0653877217
Stad: Sleeuwijk
Route: Larikslaan 3
Postcode: 4254 BD


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Sporten op maat is de beste samenvatting die ik kan geven wat past bij EA Personal Training. Lekker in de buitenlucht. Dit is in het begin wennen maar daarna wil je echt niets anders meer! Het paste altijd bij m’n leven op dat moment. Zwanger van een tweeling, een blessure het maakte niet uit. Ik was altijd welkom. Waar ik een probleem zag, zagen zij altijd mogelijkheden. Tot op de dag van vandaag sport ik met veel plezier bij EA Personal Training!
Een heerlijke buitensport locatie met een divers aanbod van lessen voor alle niveaus. Vanwege het uitgebreide lesrooster kun je makkelijk switchen. Elke les is anders en wordt tot in de puntjes voorbereid. Ervaren en professionele instructeurs en het is er altijd gezellig! Ik ga na iedere les vrolijk en met een voldaan gevoel naar huis.
Goede en leuke training met ondersteuning van begeleiders die kennis van zaken hebben. Locatie is prettig en rustig met veel natuur. Professionele workouts met veel extra's ernaast en een gezellige sfeer erbij.
Sporten en plezier gaan samen. Dat ervaren wij als 72 en 74 jarigen. Het helpt echt om je gevoel van gezondheid te ervaren! Doen dus !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid