facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Techgroepenkasten

E-Techgroepenkasten

Info

Wij verkopen groepenkasten en de losse onderdelen daarvan.



"E-tech groepenkasten is gespecialiseerd in het maken van groepenkasten. Deze zijn leverbaar in standaard maat of op speciaal verzoek van de klant. Naast onze groepenkasten verkopen wij ook groepenkast componenten in de webshop.Wij geven 10 jaar garantie op elke geleverde groepenkast of component. Ook staan wij voor een snelle levering. Als u op werkdagen voor 15:00 besteld word het de volgende dag geleverd."
Adres: Argonweg 50, 1362ac Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036-5298155
Stad: Almere-Stad
Route: Argonweg 50
Postcode: 1362ac


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Used Products Almere Used Products Almere 4 km Super snelle reactie en zeer snelle levering, had de JBL Flip de volgende dag in huis...
Onlineshop Onlineshop 91 km De meest uitgebreide assortiment van Nederland in mode, wonen & elektronica. Voor 12 ...
Recensies
Via e-tech mijn groepenkast laten vernieuwen omdat er een 3+N krachtgroep moest worden aangesloten, en omdat de oude meterkast door de vorige bewoners nogal rommelig was geworden. Wat een top bedrijf en wat een vakwerk door Henk! Snel gewerkt, leuke gesprekken tussendoor, goede service en nog een scherpe prijs ook. Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. Aanrader! Niet verder zoeken!
Voor het eerst het bedrijf gebeld,aardige mensen,kon meteen langs komen voor een Installatie Automaat op te halen,veel informatie van ze gekregen,ze namen de Tijd.Een Holec Installatie Automaat kreeg ik van ze,ik hoefde het Niet te betalen,het was Service.....Wat een Toppers!!!!MVG Clifford Kwee,
Ik kan E-tech groepenkast niet genoeg bedanken. Mijn ouders zaten een week zonder stroom en hadden snel iemand nodig om het probleem op te lossen. Na aantal bedrijven benaderd te hebben met extreem belachelijke prijzen ben ik gelukkig uiteindelijk op E-tech groepenkasten gestuit. Ze reageren snel, duidelijke communicatie, en leveren top service en allemaal voor een scherpe prijs! Echt een aanrader!
Offerte gevraagd voor het vervangen van een groepenkast en kabels trekken voor diverse nieuwe groepen. Contact is erg prettig, communicatie is goed, prijzen zijn erg netjes vooral in deze tijd!, werk is keurig uitgevoerd en bovenal zijn het erg vriendelijke mannen. Kortom: niet verder zoeken en hier je groepenkast bestellen en laten installeren!
Zeer snel een volledige en duidelijke offerte gekregen. N.a.v. enkele vragen van mij ook een uitgebreide toelichting ontvangen. Omdat ook de prijs goed was, de offerte geaccepteerd en een week later kon de nieuwe groepenkast met 3-fasen aansluiting voor inductiekoken al worden geplaatst. Om 10:00 uur afgesproken en de heren waren netjes op tijd. Na +/- 2 uur waren de werkzaamheden afgerond en kon de stroom weer aan. Wat een plezier om zaken te doen met een bedrijf dat heldere informatie verschaft, een goede prijs vraagt, en z'n afspraken nakomt. Een aanrader!
Maanden geleden heb ik een schakelaar besteld. Het moest persé van dezelfde merk zijn daarom heb ik het uberhaupt besteld en niet zomaar bij een andere winkel gekocht. Toen het binnenkwam was het een heel andere schakelaar dan wat ik had besteld, ook een andere merk dus. Ik kon er niks mee. Ik heb gebeld ze zeiden dat wat ik had besteld uitverkocht was en ze dachten ach en hebben een andere merk verstuurd. Dus geen contact opgenomen met mij hierover of niks...ik zeg dus dat ik persé de andere merk nodig heb en dat ik niks met deze kan. Ze zeiden dat ik het kon retourneren op hun kosten en dat de andere merk eind van de week binnen zal komen. Prima, ik vraag dan voor een retourlabel? Hebben ze niet, gewoon zelf betalen en ze storten het terug op mijn rekening. Ok dacht ik. Gedaan. Heb de andere na een week gekregen. Maar de retourkosten nooit meer ontvangen. Heel vaak gebeld en gemaild, elke keer gingen ze het "meteen" doen/oppakken maar nooit iets ontvangen. Zelfs hebben ze een mail gestuurd om mijn rekeningnummer op te vragen, heb ik gestuurd en weer niks. Gewoon te triest voor woorden.
Ik kan alleen maar zeggen dat het een topbedrijf is met fijne mensen die goede service leveren. In ons geval hebben zij een groepenkast snel en vakkundig geïnstalleerd. Ook nadat we daarna nog iets veranderd wilden hebben werd dit zonder problemen opgelost. Volgende keer weet ik ze weer te vinden!
Offerte aangevraagd en snel gekregen. Ook de afspraak was op korte termijn geregeld. Precies op de afgesproken tijd kwamen de mannen om een 3-fase kast te installeren. Vriendelijk, klantgericht en vakbekwaam werd de boel geïnstalleerd voor een zeer concurrerende prijs. Een absolute aanrader!
Top Service, super aardige en heel meedenkend. Geen weken lange wachttijden, binnen twee weken konden ze al komen om de groepenkast te plaatsen.Prijs kwaliteit staat 100% in verhouding. De mannen hebben super netjes gewerkt. Ik kan E-Tech groepenkasten zeker aanraden.
Deze deal was snel rond! Communicatie via de mail verliep vlekkeloos, snel en duidelijk! En de offerte was uiterst scherp! Eenmaal ter plaatse werden de beloftes in een snel tempo en uiterst vakbekwaam netjes gerealiseerd! Deze vader en zoon zijn een gezellig en betrouwbaar duo! Een echte aanrader wat ons betreft! Succes mannen! Familie Boer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid