facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-mountainbike verhuur

E-mountainbike verhuur

Info

Bij E-MTB sports richting wij ons zelf op de verhuur en verkoop van elektrische mountainbikes en het onderhoud hiervan. Wij verhuren elektrische mountainbikes uit het hogere prijssegment en van hoge kwaliteit van het merk Bergamont!

Geschiedenis

Wij verhuren en verkopen Bergamont e-mountainbikes onder begeleiding van een instructeur.

Adres: Fleerbosseweg, 4421 RR Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0683226397
Stad: Kapelle
Route: Fleerbosseweg
Postcode: 4421 RR



op zoek naar gerelateerd: Elektrische fiets huren Dishoek, Fietsverhuur Westkapelle, Geuze fietsverhuur Oostkapelle, Fietsverhuur Aagtekerke, Elektrische tandem huren Zeeland, Fietsenwinkel Westkapelle, Akkerdaas verhuur, Gazelle Fietsverhuur Domburg
Recensies
Bij aankomst een leuke en ontspannen sfeer. Materiaal is top, voor de start duidelijk instructies over fiets, gebied en mtb routes. Zeker aan te bevelen!
Top dag gehad.mountainbike gehuurd en mooie route gefiets.hartstikke aardige eigenaar.goede uitleg en goede fietsen.traject veel diversiteit,op laatste stuk veel hobbels wat het heel leuk maakt.aanrader.route is 37 km.lastig om beginpunt te vinden maar met google maps vind je daarna wel waar je moet zijn.
Geweldige organisatie! Heb je meer mountainbikes nodig dan Bas ter beschikking heeft? Dan worden ook die voor je geregeld en klaargemaakt. Wanneer je Bas belt, wordt hij meteen je beste vriend. Top vent en goed onderhouden bikes!
Het begon al bij het telefonisch contact, super spontane en vriendelijke man aan de andere kant van de lijn. afspraak was zo gemaakt. eenmaal daar, super vriendelijk ontvangen en stonden er 2 dikke cannondale klaar. korte uitleg over de track en we konden gaan. super tof gebied om je een aantal uur goed te vermaken. aanradertje!
Zeer vriendelijke mensen. De fietsen die zij verhuren verkeren in goede staat en je kan vanaf de verhuur plek direct de blauwe lus op. Wat echt een door een prachtig stukje bos gaat
We hebben een heerlijke dag door de bossen gefietst. Contact via eigenaar ging soepel. Fietsen zijn in prima staat en prijs is naar mijn idee zeer redelijk. Als je een leuke dag in de natuur wil beleven ben je hier aan het juiste adres!
Erg leuke route met de e-MBT’s gereden, fietsen in uitstekende staat, verhuurder voorzag ons van tips voor tussenstops. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid